A Galaxy kölcsönadja Beckhamet a Milannak

Vágólapra másolva!
2009.10.08. 20:29
Címkék
A Los Angeles Galaxy labdarúgócsapata kölcsön akarja adni David Beckhamet az olasz AC Milannak, hogy az angol középpályásnak legyen esélye bekerülni Fabio Capello válogatott keretébe, és szerepelhessen a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon.
Beckham hamarosan ismét vállára a Milant (fotó: Action Images - archív)
Beckham hamarosan ismét vállára a Milant (fotó: Action Images - archív)

„Nagyon tiszteljük Davidet azért, amit az angol válogatottal teljesít. Szeretném, ha tudná, hogy támogatjuk, és kölcsön fogjuk adni" - nyilatkozta csütörtökön a Los Angeles Galaxy ügyvezető igazgatója, Tim Leiweke.

„Meg akarjuk kötni az üzletet, az ő és a mi érdekünkben is, mivel keményen kell dolgoznunk az elkövetkező hetekben, és nem akarunk semmilyen zavart a klub körül" - folytatta Leiweke, aki elmondta, a Milan és a Galaxy vezetői közel állnak a megállapodáshoz.

Beckham az elmúlt szezon második felében már szerepelt kölcsönben a jelenleg az olasz bajnokság 12. helyén szerénykedő milánóiaknál, és úgy tűnik, hamarosan visszatérhet a San Siróba.

A 34 éves angol középpályás már a múlt héten is beszélt arról, hogy a két klub vezetői hamarosan megegyeznek, igaz, ennek a nyilatkozatának nem örültek túlságosan Los Angelesben: „David egy kicsit többet mondott annál, mint amennyit kellett volna, de igaza van, hamarosan létrejön a megállapodás."

Fabio Capello, az angol válogatott olasz szövetségi kapitánya már korábban leszögezte, csak akkor számít a Manchester United és a Real Madrid korábbi klasszisára, ha nívós európai bajnokságban szerepel.

„Ha David januárban nem Európában játszik, akkor nem utazhat a válogatottal Dél-Afrikába, a 2010-es világbajnokságra. Éppen ezért kölcsönadjuk ismét, ha ez segít neki abban, hogy megvalósíthassa álmát, és szerepelhessen a tornán" - jelentette ki Leiweke.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik