A Digi Sport közvetíti az olasz bajnokikat

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.01.29. 09:46
null
Ősztől csatornát vált a Serie A (Fotó: Reuters)
Címkék
A következő két idényben a Digi Sport közvetíti Magyarországon az olasz labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit.

Az RCS & RDS távközlési cég, a Digi Sport csatorna tulajdonosa pénteken arról tájékoztatta a távirati irodát, hogy az MP & Silva nemzetközi média- és marketingtársaságtól megvásárolta a Serie A exkluzív közvetítési jogait Magyarország, Románia és Szlovákia területére a 2010–2011-es és a 2011–2012-es szezonokra.

„A Serie A az egyik legerősebb labdarúgó-bajnokság a világon, és itt játszik számos kiváló kelet-európai futballista is. Örömmel tölt el bennünket, hogy az RCS & RDS a Digi Sporton keresztül a Serie A hivatalos közvetítője lett – jelentették ki a társaság képviselői. – Tisztában vagyunk az olasz élvonal iránti kiemelt érdeklődéssel a magyarországi, romániai, és szlovákiai előfizetőink részéről, ennek érdekében a bajnokság mérkőzéseinek minél teljesebb körű sugárzását tűztük ki célunkként a Digi Sport csatornán, így lehetővé téve, hogy a sportszeretők kedvenc csapataiknak és labdarúgóiknak szurkoljanak."

A Digi Sport egyéb kiemelt labdarúgómeccsek magyarországi közvetítési jogával is rendelkezik, így Bajnokok Ligája- és Európa Liga-találkozókat is ad a csatorna.

Az olasz bajnokik 2000-től a Sport TV műsorán szerepeltek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik