3.5 millió helyett 5-öt kaphat Hiddink?

Vágólapra másolva!
2010.01.25. 16:14
null
Hiddink lesz a Juve következő edzője? (Fotó: Action Images)
Címkék
A hétvégi, Roma elleni vereséggel még ingatagabb lett a Juventus kispadja Ciro Ferrara vezetőedző alatt. Korábban már szárnyra kaptak azok a pletykák miszerint a torinói klub vezetői Guus Hiddinket, az orosz válogatott szövetségi kapitányát szerződtetnék, ám a holland szakember túl drágának bizonyult. A olasz média szerint azonban közeledik a megállapodás, ugyanis a Juve évi 3.5 millió eurós ajánlata a szombati vereséget követően 5 millió eurósra ugrott.

Jól jöhet a Juve hétvégi, Roma elleni veresége Guus Hiddinknek. A holland trénert korábban már összeboronálták a „zebrákkal", ám a találgatások szerint túl drágának bizonyult, így nem született megállapodás.

A szombati vereséget követően azonban a Juventus vezetői hajlandóak emelni a holland szakember esetleges fizetését, hogy megoldják az egyre égetőbb edzőkérdést, hisz úgy tűnik, hogy a pályakezdő Ciro Ferrara még nincs kész egy ilyen nagy múltú csapat irányítására. 

A Corrierre dello Sport hasábjain az orosz Sports Life lapra hivatkozva állítja, hogy a torinóiak 3.5 millióról hirtelen 5 millió euróra emelték ajánlatukat, mely összeg már Hiddink érdeklődését is komolyabban felkeltette.

A másfél millió eurós többlet arra sarkalta az edzőt és menedzserét, Kees van Nyuvenhayzent, hogy Moszkvába repüljenek, és tárgyalóasztalhoz üljenek Szergej Frusenkóval, az orosz szövetség új elnökével.

Frusenkónak szintén anyagi problémái vannak a holland szakemberrel, és a közelmúltban kijelentette, hogy egy a Hiddinknél jóval „gazdaságosabb" kapitányt szeretne a nemzeti csapat élére.

„Mi is hallottuk ezeket a hangokat, de Hiddink nem tud semmit. Most éppen ezért megyünk Oroszországba, hogy hatszemközt megbeszéljük a dolgot Frusenkóval" – mondta Nyuvenhayzen menedzser.

Könnyen lehet, hogy a megbeszélést követően, a Moszkva-Torino közvetlen járatra szál majd Hiddink, hogy ezúttal a Juventus székházában tárgyaljon a jövőről...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik