Profi ökölvívás: Klicsko más sportágat javasol a félős Valujevnek

Vágólapra másolva!
2010.07.16. 13:05
Címkék
Úgy fest, a Klicsko testvérek végérvényesen kibújtak az udvarias, visszafogott, mondhatni unalmas álarcuk mögül és megpróbálják az ökölvívásban már megszokott nagyívű szövegeléssel szorítóba rángatni az őket – szerintük – elkerülő ellenfeleket.

Öccse példáját követve, aki nemrégiben egy videoüzenetben David Haye-t kísérelte meg kihívni, most Vitalij Klicsko is megpróbálkozott egy hasonlóval, hogy felpiszkálja az óriási termetű Nyikolaj Valujevet.


„A szorítóban azonnal kiderül, kit milyen fából faragtak. Talán ez az, amiért Nyikolaj Valujev is fél ellenem kiállni. Milliók várják, hogy mi ketten megütközzünk. És már unják ezt az óriási embert, aki kölyökként viselkedik. Nyikolaj, nincs miért félned. A szolgaság legmélyebb foka, ha valaki a félelem rabszolgájává válik. Emlékezz erre, vagy pedig próbálj ki másik sportot. Részemről mindent megtettem, amit csak tudtam, hogy összejöjjön ez a találkozó, de a Valujev-tábor mind újabb és újabb feltételekkel rukkol elő. Nem látok rá okot, hogy folytassuk a tárgyalásokat. Ki hallott már ilyet, hogy egy bajnok próbálja kihívni a kihívóját? Ha Nyikolajnak sikerül legyőzni a félelmét, akkor még egyszer újra nekiugorhatunk ennek a megbeszélésnek” – üzente Klicsko.


Nyikolaj Valujev nem késlekedett sokat a reakciójával.

„Ez annyira nevetséges, hogy kommentálni sem tartom érdemesnek. Már beleegyeztem a Vitalij Klicsko által javasolt pénzügyi feltételekbe. Elfogadtam a szerződés összes pontját és kész vagyok szánalmas 1.5 millió dollárért kiállni ellene. Vitalij pedig talán azt az 50 jegyet sajnálja tőlem, amelyet a csapatomnak kértem? Harmincötöt a ring mellé, tizenötöt pedig egyéb helyekre szerettem volna. Nem értem ezeket a szánalmas vádakat, amelyekkel engem illet. Készen állok megütközni az ukránnal. Ha ő pedig nem, akkor rendben Vitalij, bunyózz csak továbbra is Albert Sosnowskik ellen!”

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik