Boksz: Több pénzt érdemlek, mint az ósdi Haye - Fury

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.28. 14:56
Továbbra is komolyan gondolja a 80:20 százalékos pénzelosztást a brit Tyson Fury, aki a korábbi cirkáló- és nehézsúlyú világbajnok David Haye-jel készül egy brit csúcsrangadót vívni. A hírek szerint a veretlen bunyós ragaszkodik az említett arányokhoz, és kizárja, hogy olyan szerződést írjon alá, amely szerint Haye akár legalább ugyanakkora összeget kapjon, mint ő.

A két ökölvívó eddig elért eredményeit és pályafutását közel sem lehet egy lapon említeni, Fury azonban a saját marketingértékével magyarázza az álláspontját:

„David Haye antik romantik, a trendi meg én vagyok, tehát megmondtam, amit megmondtam: enyém a nyolcvan százalék. A pénz oroszlánrésze a trendit illeti meg, nem az ilyen ósdi figurákat. A hó végéig szabtunk neki határidőt aláírni a szerződést, vagy megteszi, vagy lépünk tovább. Egyébként nincs senki, akit jobban szeretnék elagyalni, mint David Haye-t. Zsigerből rühellem ezt a fickót, egy arrogáns barom, aki azt képzeli, hogy ő mindennek az alfája és az ómegája. De valójában csak egy felfújt cirkálósúlyú, akinek még nem volt épkézláb ellenfele sem."

profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik