Ökölvívás: Mayweather nagy show-val, jó ellenféllel búcsúzna

Vágólapra másolva!
2015.05.19. 09:09
Elméletileg szeptember 12-én láthatjuk utoljára bokszolni napjaink egyik legjobb ökölvívóját, Floyd Mayweathert. A legutóbbi meccsén Manny Pacquiaót „lenullázó” amerikai bunyós elmondása szerint jó ellenféllel és látványos show-val akar elköszönni a szorító világától.

„Biztos vagyok benne, hogy találunk számomra erős ellenfelet, aki jól megdolgoztat. Ha már távozom, akkor egy igazi nagy dobással akarok elköszönni” – mondta Mayweather, aki úgy fest, nem akarja túlszárnyalni Rocky Marciano 49–0-s profi rekordját, elégnek találja, ha beállítja. Mayweather, aki úgy fest, nem akarja túlszárnyalni Rocky Marciano 49–0-s profi rekordját, elégnek találja, ha beállítja.

„Nem hiszem, hogy én ezt meg akarom dönteni, egyelőre nem is gondolkodtam rajta. Nekem most így minden oké, még egy meccsem maradt a Showtime-szerződésből. Tehát még egyetlen fellépésem van, ami hihetetlen számomra. Nagyon hosszú és sikeres karrierem volt, csaknem húsz év, amiért nagyon hálás vagyok. R&B- és rapsztárokat, legendákat akarok behozni, hogy műsort adjanak, őrült nagy show-ra készülök, hiszen az utolsó mérkőzésem lesz. Kapja meg a közönség, amit látni akar, vagyis sok-sok izgalmat!”

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik