Profi boksz: Fury énekelve ünnepelt Wilder legyőzése után – videó

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.02.23. 08:48
Mint arról beszámoltunk, magyar idő szerint vasárnap hajnalban ismét összecsapott egymással a Bokszvilágtanács (WBC) nehézsúlyú világbajnoka, az amerikai Deontay Wilder és kihívója, a brit Tyson Fury. A mérkőzés végén Fury örülhetett: a „Gypsy King” a hetedik menetben technikai KO-val nyert, ezzel elvette Wilder veretlenségét – majd még a ringben sportszerűen gratulált ellenfelének, és énekelve ünnepelt.

Fury a győzelme után még a ringben mondott köszönetet többek között Jézus Krisztusnak és Wildernek is. A brit sportszerűen kiemelte, hogy amerikai ellenfele igazi harcos, valamint azt is elmondta, biztos benne, hogy visszatér és újra bajnok lesz.

Ezt követően a „Gypsy King” a saját becenevére utalva úgy fogalmazott, hogy „a Király most visszatért a trónra”, majd rázendített Don McLean American Pie című számára, és az aréna teljes közönségét megénekeltette.

Az American Pie Tyson Fury előadásában

Az American Pie Don McLean előadásában

Tyson Fury a harmincadik győzelmét jegyezte a profik között (30–0–1, 21 KO), míg Deontay Wilder először kapott ki (42–1–1, 41 KO-TKO).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik