Felnőtt tartalom!
Felnőtt tartalom!

A következő oldalon felnőtt tartalom található! Csak akkor folytassa az olvasást, ha elmúlt 18 éves!

elmúltam 18 éves, folytatom
még nem vagyok 18 éves
nemzetisport.hu 2019.06.10 09:49 Frissítve: 2019.06.10 10:02

Ökölvívás: leállt a szíve, a ringben kellett újraéleszteni – 18+

Az ökölvívás ismét megmutatta rosszabbik arcát, ugyanis két, még pénteken lebonyolított összecsapást követően is kórházba kerültek a vereséget szenvedő bokszolók, sajnos egyikük állapot jelenleg is kritikus. A cikkbe beágyazott videó felkavaró, megtekintését csak erős idegezetűeknek ajánljuk!

Felipe Orucuta (Fotó: Twitter)

 

A korábbi világbajnok Zab Judah Cletus Seldinnel mérte össze az erejét a New York államban található Veronában, az NABA betöltetlen kisváltósúlyú címéért kiírt csata pedig a 11. menetben ért véget utóbbi sportoló TKO győzelmével.

A leállítás pillanatában még nem tűnt úgy, hogy komolyabb sérülés érte volna a 41 éves Judah-t, azonban az amerikai nem érezte jól magát, így kórházba szállították. Az első hírek még arról szóltak, hogy Judah kómába is esett, azonban ezt később a család cáfolta, és egyben elmondták, a volt világelső – aki nem kevesebb, mint 300 fejre mért ütést szenvedett el a találkozón – ugyan átesett egy kisebb agyvérzésen, de magánál van, kommunikál, eszik, sőt sétálgat is a kórházban. 

A másik bokszolóról sajnos nincsenek megnyugtató hírek. A mexikóban megrendezett Jonathan Javier Rodriguez és Felipe Orucuta közti WBC FECOMBOX nagylégsúlyú címmérkőzés a tizedik felvonásban fejeződött be, miután a vezetőbíró véget vetett az egyoldalú küzdelemnek. A vesztes Orucuta azonnal elveszítette az eszméletét, és ami még súlyosabb, leállt a szíve, így a ringben kellett újraéleszteni. Az átmeneti stabilizálást követően Orucutát kórházba szállították, és egy életmentő műtét keretében vérrögöt távolítottak el az agyából.


A 33 éves mexikói bokszoló jelenleg is kómában van, a jelentések szerint továbbra is kritikus az állapota. 

www. profiboksz.hu

2019.06.19 18:03:32

Ökölvívás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. A profi ökölvívás világszintű népszerűsége főképp a nehézsúlytól függ, és nem baj, ha a kirakatarc amerikai. Az angol Fury nem az, de még mindig jobban eladható, mint egy tengerentúli.

2019.05.28 23:01:48

Ökölvívás THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Ismét elharapóztak a szalonképtelenebbnél szalonképtelenebb megnyilvánulások a profi bokszban. Jó, a kemény öklök világában senki sem vár a sajtótájékoztatókon Kazinczy-díjas megszólalásokat, ám az utóbbi időben két, az átlagnál híresebb bunyós is az átlagosnál durvábban nyilatkozott.

2019.04.26 21:03:02

Ökölvívás L. PAP ISTVÁN

Káté Gyulának hat érme van felnőtt világversenyről – hiányt csak a farzsebében érez.

2019.04.22 15:19:40

Ökölvívás THURY GÁBOR, SZABÓ MIKLÓS

Mintha neki találták volna ki a papírsúlyú kategóriát – mázsás pofonjai tették a súlycsoport királyává. A 70 éves Gedó György élete kész regény.

2019.02.22 19:54:13

Ökölvívás L. PAP ISTVÁN

Volt ökölvívó, edző, sportvezető, a hazai és az európai szövetség elnöke. Az élete kész regény.