Galéria: egymásnak feszült Mayweather és Pacquiao

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.30. 12:32
Floyd Mayweather Jr. május 2-án, szombaton szorítóba lép az évszázad bokszmérkőzésén, hogy hosszú várakozás után Las Vegasban megküzdjön Manny Pacquiaóval. A két ökölvívó magyar idő szerint csütörtök hajnalban részt vett a hivatalos sajtótájékoztatón, amelynek legjobb képeit most összegyűjtöttük.

Egymásnak feszült Mayweather és Pacquiao (Fotók: Action Images)
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Egymásnak feszült Mayweather és Pacquiao (Fotók: Action Images) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

MIT MONDOTT A KÉT FŐSZEREPLŐ?

„Szeretnék mindenkit meghívni szombaton egy jó kis mérkőzésre, Mayweather és Pacquiao részvételével. Mindketten kőkeményen dolgoztunk, hogy egy nagy meccset produkáljunk. Ez nem személyes ügy, egyszerűen a munkánkat végezzük, megtesszük majd, ami tőlünk telik, hogy boksztörténelmet írjunk. De ami a legfontosabb, remélem, hogy a mérkőzés után lesz majd lehetőségem leülni és elbeszélgetni Floyddal Istenről és a hitről" – mondta a vasárnapi összecsapás előtti sajtótájékoztatón Pacquiao.

„Itt az idő, harcolni kell. Mindenki valami izgalmasat keres, azért néz bennünket, és egy igazi, nagy gálát várnak. És ez az, amit mindketten ígérünk nektek, izgalmat. Az ökölvívás történelmében ez az eddigi legnagyobb összecsapás és én a részese lehetek ennek, ez óriási. Jó formában vagyok, erősnek érzem magam. Szombaton találkozunk!" – nyilatkozta Mayweather.

www.profiboksz.hu

MAYWEATHER–PACQUIAO
Las Vegasban május 2-án összecsap az elmúlt évtized két, súlycsoportoktól függetlenül legjobbnak tartott ökölvívója, a veretlen amerikai Floyd Mayweather (47–0–0, 26) és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao (57–5–2, 38). A magyar idő szerint vasárnap hajnalban kezdődő gálát négy órától követheti nyomon élőben a Nemzeti Sport Online-on! A meccs tudósítása mellett figyelemmel kísérjük a közösségi oldalakat, azonnal beszámolunk a legfrissebb információkról, véleményekről, sőt olvasóink is pontozhatják a meneteket. Képek, videók, minden ami Mayweather–Pacquiao – tartson velünk az évszázad mérkőzésén!
Eddigi cikkeinket itt olvashatja, és a mérkőzésig folyamatosan jelentkezünk újabb beharangozókkal, kedvcsináló cikkekkel!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik