Ökölvívás: 60 mp alatt elfogytak a jegyek az évszázad meccsére

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.23. 22:27
null
„Sajnáljuk, a jegyek elfogytak!” – a többség már csak ezzel a felirattal találkozott
A korábbi várakozásokat is felülmúlta az az érdeklődés, amellyel az ökölvívás rajongói rávetették magukat a magyar idő szerint május 3-án hajnalban rendezendő Floyd Mayweather–Manny Pacquiao csúcsmérkőzés jegyeire. Amerikai beszámolók szerint egy percig sem voltak elérhetők a nagy nyilvánosságnak szánt méregdrága tikettek.

 

A TMZ információi szerint 60 másodperc után már egyáltalán nem voltak elérhetők a jegyek az érdeklődők számára, ám akadtak olyanok is, akik már 20 másodperc után „a jegyek elfogytak” felirattal találkoztak a belépést követően.

Beszámoltunk róla, hogy mindössze ezer jegy jutott a nyilvánosságnak az évszázad bokszmérkőzésének titulált összecsapásra, a legolcsóbb 408 ezer forintba került, míg a legjobb helyekért 2.7 millió forintnak megfelelő összeget fizettek az érdeklődők. Egyes becslések szerint a viszonteladói piacon akár 24.4 millióra is felszökhet a belépők ára.

Az ütközetnek otthont adó Las Vegas-i MGM Grand 16 500 férőhelyes, ám ennek jelentős részét a kaszinó vezetői, dolgozói, promóterek, szponzorok és ökölvívók foglalják el az összecsapáson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik