nemzetisport.hu 2018.10.16 18:10 Frissítve: 2018.10.16 18:20

MMA: Nurmagomedov is kihívta Mayweathert, jött is a válasz

Habib Nurmagomedov Conor McGregor legyőzésével – és persze a meccs utáni balhéval – tett arról, hogy mindenki megjegyezze a nevét, a gyorsan jött hírnevet pedig szeretné kiaknázni az orosz, aki most Floyd Mayweathert hívta ki ökölvívásban.

 

Nurmagomedovra várhatóan több hónap eltiltás vár a UFC-ben, és az sincs kizárva, hogy nem kapja meg a McGregor elleni találkozóért a beígért 2 millió dollárt.

Az orosz harcos többször szóba hozta már, a fenti okok miatt könnyen lehet, hogy elhagyja a legnagyobb MMA-szervezetet, és kapott is gyorsan két ajánlatot: egyet a WWE-től, hogy pankrátornak álljon, egyet pedig az amerikai rappertől, 50 Centtől, hogy csatlakozzon az ő általa szponzorált Bellatorhoz.

Nurmagomedov is kihívta Mayweathert (Fotó: AFP/NSO)

Nurmagomedovnak azonban, úgy tűnik, másra fáj a foga, most ugyanis egy interjúban elmondta, napjaink legismertebb ökölvívója, Floyd Mayweather ellen akar kiállni, ahogy azt Conor McGregor is tette korábban.

„Floyd, Te vagy a következő, gyerünk, csináljuk! Két srác, akik utálnak veszíteni, de a dzsungelnek csak egy királya lehet! Most én vagyok a király, mert én simán földre küldtem McGregort...” – mondta az orosz.

Barstool Sports on Twitter

Sokat nem kellett várni a válaszra sem, Mayweather azonnal jelezte, semmi kifogása a meccs ellen.

„CBS, Showtime, MGM Grand, gyerünk, virítsátok a csekkeket!” – írta Twitterre az amerikai.

Floyd Mayweather on Twitter

Hogy csak egy marketingfogásról van szó, vagy komolyan gondolják a felek, az hamarosan kiderül.

Ismerve őket az azonban biztos, nehezen elképzelhető, hogy bármelyikük nemet mondana egy sok millió dolláros szerződésre egyetlen meccsért...

2019.12.13 20:13:51

Ökölvívás L. PAP ISTVÁN

A családja, a triatlon vagy a maratoni futás, az argentin steak sokkal inkább érdekli.

2019.07.03 09:29:31

Ökölvívás L. PAP ISTVÁN

„Énekelni és táncolni nem tudok, de bármelyik f…szfejjel feltörlöm a padlót…”

2019.06.19 18:03:32

Ökölvívás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. A profi ökölvívás világszintű népszerűsége főképp a nehézsúlytól függ, és nem baj, ha a kirakatarc amerikai. Az angol Fury nem az, de még mindig jobban eladható, mint egy tengerentúli.

2019.05.28 23:01:48

Ökölvívás THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Ismét elharapóztak a szalonképtelenebbnél szalonképtelenebb megnyilvánulások a profi bokszban. Jó, a kemény öklök világában senki sem vár a sajtótájékoztatókon Kazinczy-díjas megszólalásokat, ám az utóbbi időben két, az átlagnál híresebb bunyós is az átlagosnál durvábban nyilatkozott.

2019.04.26 21:03:02

Ökölvívás L. PAP ISTVÁN

Káté Gyulának hat érme van felnőtt világversenyről – hiányt csak a farzsebében érez.