nemzetisport.hu 2018.10.16 18:10 Frissítve: 2018.10.16 18:20

MMA: Nurmagomedov is kihívta Mayweathert, jött is a válasz

Habib Nurmagomedov Conor McGregor legyőzésével – és persze a meccs utáni balhéval – tett arról, hogy mindenki megjegyezze a nevét, a gyorsan jött hírnevet pedig szeretné kiaknázni az orosz, aki most Floyd Mayweathert hívta ki ökölvívásban.

 

Nurmagomedovra várhatóan több hónap eltiltás vár a UFC-ben, és az sincs kizárva, hogy nem kapja meg a McGregor elleni találkozóért a beígért 2 millió dollárt.

Az orosz harcos többször szóba hozta már, a fenti okok miatt könnyen lehet, hogy elhagyja a legnagyobb MMA-szervezetet, és kapott is gyorsan két ajánlatot: egyet a WWE-től, hogy pankrátornak álljon, egyet pedig az amerikai rappertől, 50 Centtől, hogy csatlakozzon az ő általa szponzorált Bellatorhoz.

Nurmagomedov is kihívta Mayweathert (Fotó: AFP/NSO)

Nurmagomedovnak azonban, úgy tűnik, másra fáj a foga, most ugyanis egy interjúban elmondta, napjaink legismertebb ökölvívója, Floyd Mayweather ellen akar kiállni, ahogy azt Conor McGregor is tette korábban.

„Floyd, Te vagy a következő, gyerünk, csináljuk! Két srác, akik utálnak veszíteni, de a dzsungelnek csak egy királya lehet! Most én vagyok a király, mert én simán földre küldtem McGregort...” – mondta az orosz.

Barstool Sports on Twitter

Sokat nem kellett várni a válaszra sem, Mayweather azonnal jelezte, semmi kifogása a meccs ellen.

„CBS, Showtime, MGM Grand, gyerünk, virítsátok a csekkeket!” – írta Twitterre az amerikai.

Floyd Mayweather on Twitter

Hogy csak egy marketingfogásról van szó, vagy komolyan gondolják a felek, az hamarosan kiderül.

Ismerve őket az azonban biztos, nehezen elképzelhető, hogy bármelyikük nemet mondana egy sok millió dolláros szerződésre egyetlen meccsért...

2019.04.22 15:19:40

Ökölvívás THURY GÁBOR, SZABÓ MIKLÓS

Mintha neki találták volna ki a papírsúlyú kategóriát – mázsás pofonjai tették a súlycsoport királyává. A 70 éves Gedó György élete kész regény.

2019.02.22 19:54:13

Ökölvívás L. PAP ISTVÁN

Volt ökölvívó, edző, sportvezető, a hazai és az európai szövetség elnöke. Az élete kész regény.

2019.01.26 23:39:36

Ökölvívás DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Kovács megint nem a főmeccs, de bánja kánya, nekünk ő a király. Különösen úgy, hogy szokásos bevonulózenéje, a Carmina Burana elé bejátsszák a Bánk bánból a közismert Hazám, hazám áriát.

2018.12.15 22:50:53

Ökölvívás L. PAP ISTVÁN

NS-VÉLEMÉNY. Erdei elnök minden megnyilvánulásával azt igazolta, hiba volt őt helyzetbe hozni.

2018.12.01 23:09:35

Ökölvívás L. PAP ISTVÁN

NS-VÉLEMÉNY. Önmagukat is képesek padlóra küldeni.