Mayweather-Pacquiao: 15 perc alatt minden hotelszoba elkelt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.21. 10:59
Péntek éjszaka hosszú huzavona után végre hivatalosan is bejelentették az illetékesek, hogy május 2-án összecsap egymással az elmúlt évek két P4P éllovasa, Floyd Mayweather Jr. és Manny Pacquiao. A hír kirobbanását követően felgyorsulni látszanak az események, és egyre több információ lát napvilágot az ökölvívó-mérkőzéssel kapcsolatban, most ezekből válogatunk.
147 fonton kerül sor a mérkőzésre. Úgy tűnik, ezúttal egyik fél sem akar a súlyokkal „játszani”, ugyanis a jelenlegi hírek szerint váltósúlyban (147 font=66.678 kg) méri össze az erejét a két klasszis, a tétek pedig az öklözők által birtokolt WBC-WBA (Mayweather) és a WBO (Pacquiao) világbajnoki címei lesznek.

Elszabadulnak a PPV-árak? A tengerentúli szurkolók számára az egyik legfontosabb kérdés, hogy mind az HBO-n, mind pedig a Showtime csatornán élőben követhető, természetesen PPV konstrukcióban elérhető találkozóra mennyibe fog kerülni az egyéni előfizetés. Egyes pletykák szerint a televíziók a szokottnál jóval magasabb árat akarnak szabni a szinte biztosan rekordnézettséget hozó találkozóra, de ezt egyelőre – ahogy mondani szokás – sem megerősíteni, sem pedig cáfolni nem akarják az illetékesek.

15 perc alatt lefoglaltak minden hotelszobát. Aki esetleg abban gondolkodott, hogy a helyszínen tekinti meg a találkozót, de nem foglalt szállást a gálának helyt adó Las Vegas-i hotelben, annak sürgősen más opció után kell nézni, ugyanis azt követően, hogy Mayweather kiposztolta az aláírt szerződést, mindössze 15 perc alatt lefoglalták az érdeklődők az összes szobát és lakosztályt az MGM Grandben. A jegyárakról egyelőre még nincsenek pontos adatok.

Csak egy mérkőzés lesz? A nagyobb volumenű összecsapások esetében megszokhattuk, hogy a szerződésbe a felek belevesznek egy visszavágó-opciót. A nagy bevétel miatt ez most is indokoltnak tűnne, de a legutóbbi információk szerint jelenleg csak egy mérkőzésben gondolkodnak az érintettek.

24/7 vagy All Access? Az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendtek az HBO és a Showtime felvezető, érdeklődésfokozó műsorai, a 24/7 és az All Access, így jogosan vetődik fel a kérdés, hogy ezúttal mit hozz össze a két tv-csatorna. Nos, kissé talán meglepő módon még nem dőlt el, hogy ezt a problémát hogyan hidalja át a két médiaóriás, és bizonytalan, hogy milyen formában tekinthetik meg a beharangozókat az érdeklődők.

www.profiboksz.hu

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik