Mayweather-Pacman: 11 500-an látták a mérlegelést Vegasban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.02. 07:27
null
Masszív tömeg figyelte a mérlegelést az MGM Grandben (Fotók: Action Images)
Megtartották a mérlegelést a magyar idő szerint vasárnap hajnalban rendezendő, az évszázad ökölvívó-mérkőzéseként beharangozott összecsapás előtt. Las Vegasban 11 500-an látták a helyszínen, ahogy az amerikai Floyd Mayweather (47–0–0, 26 K. O.–T. K. O) és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao (57–5–2, 38) farkasszemet néz egymással. Pacquiao 65.77 kg-mal, míg a másodikként következő Mayweather 66.22 kg-mal mérlegelt.

Mint korábban megírtuk, a nagy profi ökölvívómeccsek történetében először belépővel tekinthették meg a szurkolók a mérlegelést. Az érdeklődőknek 10 dollárt kellett fizetniük, a befolyt összeget teljes egészében jótékonysági célokra fordítják. A várt nagy tömeg össze is jött, 11500-an követték nyomon a helyszínen a történéseket, közülük sokan nem tudtak jegyet venni a mérkőzésre, így ez volt az egyetlen esélyük, hogy testközelből láthassák kedvenceiket.

Először Pacquiao érkezett a szurkolói ovációjától kísérve, és 65.77 kg-mal mérlegelt, majd jött Mayweather, akinél 66.22 kg-ot mutatott a műszer, tehát mindketten kényelmesen hozták a súlyukat.

A teljes mérlegelés



Mayweather (balra) és Pacquiao farkasszemet nézett egymással
Mayweather (balra) és Pacquiao farkasszemet nézett egymással

Pacmannél mutatott kevesebbet a mérleg
Pacmannél mutatott kevesebbet a mérleg

Másodikként érkezett Mayweather
Másodikként érkezett Mayweather


TARTSON VELÜNK!
Las Vegasban május 2-án összecsap az elmúlt évtized két, súlycsoportoktól függetlenül legjobbnak tartott ökölvívója, a veretlen amerikai Floyd Mayweather (47–0–0, 26)és a Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao (57–5–2, 38). A magyar idő szerint vasárnap hajnalban kezdődő gálát (Tv: Sport1) négy órától követheti nyomon élőben a Nemzeti Sport Online-on! A meccs tudósítása mellett figyelemmel kísérjük a közösségi oldalakat, azonnal beszámolunk a legfrissebb véleményekről, információkról, sőt olvasóink is pontozhatják a meneteket. Képek, videók, minden, ami Mayweather–Pacquiao – tartson velünk az évszázad mérkőzésén!
Eddigi írásainkat itt olvashatja, és a mérkőzésig folyamatosan jelentkezünk újabb beharangozókkal, kedvcsináló cikkekkel!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik