Képek: Mayweather stílusos emlékezése – így búcsúzott a világ Alitól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.04. 11:26
Mint arról beszámoltunk, magyar idő szerint szombat hajnalban 74 éves korában elhunyt talán minden idők legnagyobb profi ökölvívója, Muhammad Ali. A legendás bokszoló halálhíre az egész világot megrendítette. Sportolók – köztük a sportág legnagyobb alakjai – és közéleti személyiségek is megemlékeztek Aliról.

OSCAR DE LA HOYAOSCAR DE LA HOYA


MIKE TYSON


FLOYD MAYWEATHER

A népszerű amerikai bokszoló a képe mellé azt írta, nem telt el úgy nap az edzőteremben, hogy ne gondolt volna Alira, és kiemelte, hogy az egyénisége és sármja milyen nagyon hiányozni fog a világnak. Hozzátette, hogy mennyire inspirálta őt a pályafutása során, illetve köszönetet mondott neki mindazért, amit a sportért és Amerikáért tett.

Today my heart goes out to a pioneer, a true legend, and a hero by all means! Not a day went by entering the gym that I didn't think of you. Your charisma, your charm and above all, your class are all of the elements that will be greatly missed by myself and the world. You are someone that inspired me greatly throughout my boxing journey and words cannot express how great you were as a person! Thank you for everything you've done for Black America, in the the world of sports & entertainment and for the legacy you leave behind! My sincerest condolences to the Ali family!

ERDEI ZSOLT IS MEGEMLÉKEZETT ALIRÓL



MANNY PACQUIAO

We lost a giant today. Boxing benefitted from Muhammad Ali's talents but not nearly as much as mankind benefitted from his humanity. Our hearts and prayers go out to the Ali family. May God bless them.


AMIR KHAN


NICOLAS ANELKA SAJÁT PÓLÓKOLLEKCIÓJÁVAL TISZTELGETT ALI EMLÉKE ELŐTT



NEYMAR

SLASH


LENNY KRAVITZ

Az énekes Ali sportteljesítménye mellett a ringen kívüli tetteit is kiemelte, mint a polgárjogi mozgalmak egyik vezetőjét, szabadságharcost és a „szeretet katonáját”.


DAVID BECKHAM
"Impossible is just a big word thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing."


MADONNA

„A férfi. A király. A hős. Az ember! Nem tudom szavakkal kifejezni. Felrázta a világot! Isten áldja meg!

This Man. This King. This Hero. This Human! Words cannot express. He shook up the World! God Bless Him.


TYSON FURY





Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik