Kép: elképesztő átalakulás, így néz ki az 53 éves Mike Tyson!

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.05.05. 12:59
Elképesztő formában van Mike Tyson, amerikai bokszlegenda, aki visszatérésére készül, hiszen jótékonysági mérkőzések keretében újra visszatérne a ringbe.

Az 53 éves Tysonról edzője, Rafael Cordeiro osztott meg egy fényképet, amin látszik, hogy az amerikai bokszlegenda lefogyott, és korához képest tökéletes fizikai állapotban van. A második képen látszik, honnan indult az elmúlt évtizedek egyik legkiemelkedőbb és legmegosztóbb sportolója.

 

Boxing Exposure on Twitter

MondayMotivation courtesy of Mike Tyson




Mike Tyson visszatérésére készül, és korábban posztolt magáról egy videót, ami bejárta az internetet, hiszen szinte fénykorát idéző sebességgel tréningezett edzőjével. A felvételekből kiderül, hogy gyorsasága és ütőereje alig veszített valamennyit az évtizedek során.

 

I'm a Bad Boy for Life. Watch #BadBoysforLife now on DVD Blueray @willsmith @martinlawrence #stillthebaddestmanontheplanet

Mike Tyson shared a post on Instagram: "I'm a Bad Boy for Life. Watch #BadBoysforLife now on DVD Blueray @willsmith @martinlawrence..." * Follow their account to see 762 posts.


Mike Tyson a hajléktalanokon és a szenvedélybetegeken szeretne segíteni a mérkőzéseiből befolyó összegből.

„Azért kezdtem ismét lejárni a terembe, hogy formába lendüljek, Három-négy menetes bemutató mérkőzéseket szeretnék vívni, a bevételekből a hajléktalanokat és az olyan szenvedélybetegeket szeretném támogatni, amilyen én is vagyok” – mondta Tyson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik