Boksz: Pacquiao le akarta mondani a hét végi meccset

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.04. 11:27
null
Manny Pacquiao úgy érzi, nem voltak egyenlőek a feltételek, de senkit sem hibáztat (Fotó: Action Images)
A Floyd Mayweather Jr.-tól az előzetes varokozásokhoz képest is meglehetősen sima vereséget szenvedő Manny Pacquiao elismerte, sérülten bokszolt, és néhány héttel ezelőtt a találkozó létrejötte is veszélybe került. Mayweather elmondta, hamarosan lemond az öveiről, hogy másoknak is lehetőséget adjon.

„Le akartuk mondani a meccset, mert az utolsó két hétben alig tudtam edzeni – mondta Pacquiao. – Nem tudtuk elvégezni a szükséges munkát a vállam miatt. A harmadik menettől nagy fájdalmat éreztem, és vissza kellett vennem a tempóból. Ez is része a játéknak, ezért nem akarok kifogásokat keresni. Sokkal agresszívabbnak kellett volna lennem, de nehéz egy kézzel bunyózni. Jeleztük a sérülést a nevadai szövetségnek, de nem engedélyezték a fájdalomcsillapító használatát és ezt tiszteletben kellett tartanunk."

Mayweathert felbőszítette az a kérdés, hogy kivel vívja következő, egyben minden bizonnyal utolsó profi meccsét (állítólag Amir Khan lehet az ellenfél).

„Úgy döntöttem, hogy hamarosan megválok a címeimtől, mert más bunyósoknak is megjár a lehetőség, hogy az övekért bunyózzanak. Hogy ki lesz a következő ellenfelem? Könyörgöm, most vertem meg Manny Pacquiaót! Nem élvezhetném ki a győzelmemet?” – felelte Mayweather.

www.profiboksz.hu

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik