profiboksz.hu 2018.11.29 10:58 Frissítve: 2018.11.29 14:33

Boksz: nem maradt el a balhé Fury és Wilder között – videó

Ahogy várható volt, nem maradt el a balhé a WBC nehézsúlyú bajnok amerikai Deontay Wilder (40–0–0, 39 KO) és kihívója, a brit Tyson Fury (27–0–0, 19 KO) között a hétvégi mérkőzést felvezető utolsó sajtóeseményen. A két ökölvívó között a farkasszemezést követően pattant el a húr, bár – ahogy ilyenkor lenni szokott – az összeakaszkodások, óvatos taszigálások komolysága erősen vitatható volt, és inkább a csapattagok vettek részt a látszólag balhés szituációban.


Volt pólólevétel (Fury részéről), kiabálás, biztonságiak közbelépése, nagyívű ígérgetések is, a következő nyilatkozatokkal. „Engem csak az érdekel, hogy megmutassam, valójában ki vagyok. Azt hiszem, a dolog magáért beszél, mindig, mindenkit kiütök. Rendkívüli embere vagyok Amerikának, a Föld legveszélyesebbje. Sokat dolgoztam ezért. Szenvedtem és dolgoztam. Éppen ezért nem fogom egy másik ország polgárának engedni, hogy csak úgy idejöjjön és lerombolja azt, amit felépítettem” – mondta Wilder.

„Nekem nem kell ahhoz megvernem Wildert, hogy bizonyítsam, én vagyok a legjobb. Még mindig enyém a ’lineal’ bajnoki cím. Ha Deontay győz, akkor oké, ő a legjobb, de erre nem kerül sor úgysem. Én vagyok a legjobb nehézsúlyú ökölvívó a világon, ezt senki nem fogja tudni elvenni tőlem. Még soha, egy meccsen sem múltak felül engem.” – olvasható Fury véleménye a profiboksz.hu-n.

Complex Sports on Twitter

This is intense #WilderFury (via @ShowtimeBoxing) https://t.co/EPuDLKpXtC

The Sportsman on Twitter

The one guy who has too much to drink at a wedding, takes his top off and starts offering out everyone... @Betfred #WilderFury https://t.co/e9jTnIJB5m
2019.07.03 09:29:31

Ökölvívás L. PAP ISTVÁN

„Énekelni és táncolni nem tudok, de bármelyik f…szfejjel feltörlöm a padlót…”

2019.06.19 18:03:32

Ökölvívás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. A profi ökölvívás világszintű népszerűsége főképp a nehézsúlytól függ, és nem baj, ha a kirakatarc amerikai. Az angol Fury nem az, de még mindig jobban eladható, mint egy tengerentúli.

2019.05.28 23:01:48

Ökölvívás THURY GÁBOR

ALAPVONAL. Ismét elharapóztak a szalonképtelenebbnél szalonképtelenebb megnyilvánulások a profi bokszban. Jó, a kemény öklök világában senki sem vár a sajtótájékoztatókon Kazinczy-díjas megszólalásokat, ám az utóbbi időben két, az átlagnál híresebb bunyós is az átlagosnál durvábban nyilatkozott.

2019.04.26 21:03:02

Ökölvívás L. PAP ISTVÁN

Káté Gyulának hat érme van felnőtt világversenyről – hiányt csak a farzsebében érez.

2019.04.22 15:19:40

Ökölvívás THURY GÁBOR, SZABÓ MIKLÓS

Mintha neki találták volna ki a papírsúlyú kategóriát – mázsás pofonjai tették a súlycsoport királyává. A 70 éves Gedó György élete kész regény.