Boksz: nem maradt el a balhé Fury és Wilder között – videó

Vágólapra másolva!
2018.11.29. 10:58
Ahogy várható volt, nem maradt el a balhé a WBC nehézsúlyú bajnok amerikai Deontay Wilder (40–0–0, 39 KO) és kihívója, a brit Tyson Fury (27–0–0, 19 KO) között a hétvégi mérkőzést felvezető utolsó sajtóeseményen. A két ökölvívó között a farkasszemezést követően pattant el a húr, bár – ahogy ilyenkor lenni szokott – az összeakaszkodások, óvatos taszigálások komolysága erősen vitatható volt, és inkább a csapattagok vettek részt a látszólag balhés szituációban.
Volt pólólevétel (Fury részéről), kiabálás, biztonságiak közbelépése, nagyívű ígérgetések is, a következő nyilatkozatokkal. „Engem csak az érdekel, hogy megmutassam, valójában ki vagyok. Azt hiszem, a dolog magáért beszél, mindig, mindenkit kiütök. Rendkívüli embere vagyok Amerikának, a Föld legveszélyesebbje. Sokat dolgoztam ezért. Szenvedtem és dolgoztam. Éppen ezért nem fogom egy másik ország polgárának engedni, hogy csak úgy idejöjjön és lerombolja azt, amit felépítettem” – mondta Wilder.

„Nekem nem kell ahhoz megvernem Wildert, hogy bizonyítsam, én vagyok a legjobb. Még mindig enyém a ’lineal’ bajnoki cím. Ha Deontay győz, akkor oké, ő a legjobb, de erre nem kerül sor úgysem. Én vagyok a legjobb nehézsúlyú ökölvívó a világon, ezt senki nem fogja tudni elvenni tőlem. Még soha, egy meccsen sem múltak felül engem.” – olvasható Fury véleménye a profiboksz.hu-n.

Complex Sports on Twitter

This is intense #WilderFury (via @ShowtimeBoxing) https://t.co/EPuDLKpXtC

The Sportsman on Twitter

The one guy who has too much to drink at a wedding, takes his top off and starts offering out everyone... @Betfred #WilderFury https://t.co/e9jTnIJB5m




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik