Boksz: McGregorék meccsén Hosszú Katinka stúdióvendég lesz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.24. 11:54
null
(Fotó: NSO-montázs)
Minden idők egyik legnagyobb érdeklődéssel várt küzdősport gálájára készül a világ, amelyen az amerikai bokszoló, Floyd Mayweather és az ír ketrecharcos, Conor McGregor csap össze – ökölvívásban. Az eseményt Magyarországon közvetítő Sport TV hivatalos közleményben tudatta, hogy az összecsapás hazai stúdióvendégei Hosszú Katinka, Shane Tusup, Erdei Zsolt, Rácz Félix és S. Kovács Ádám lesz.

„Minden idők egyik legjobb ökölvívója, a 49–0-s mérleggel bíró Floyd Mayweather és az UFC legnépszerűbb világbajnoka, Conor McGregor meccsétől hangos a sajtó már hónapok óta. Pénzügyi és presztízsszempontból is óriási tétje lesz a magyar idő szerint augusztus 27-én hajnali három órakor kezdődő gálának. Ezt tudják a két sportoló rajongói, akárcsak korábbi világbajnok ökölvívók, promóterek és Világjátékok-győztes karatékák is. Ők a közvetítés során mind képviseltetik magukat a Sport TV-ben, hogy elmondják, miért fontos a két sportág életében ez a csata” – fogalmaz a sportcsatorna hivatalos kommünikéje.

„Hosszú Katinka és Shane Tusup köztudottan nagy rajongója Conor McGregornak. A budapesti vizes vb-n két aranyat nyerő Katinka már korábban elárulta, nagy kedvence az ír harcos, aki inspirálja őt – folytatódik a közlemény. – Napjaink legjobb úszója férjével, Shane Tusuppal együtt a Sport TV vendége lesz a stúdióban, és nem titok, mindketten McGregornak szurkolnak. Shane-nek egyébként már a Trash Talk gálát felvezető különkiadásában (Sport1, augusztus 24., 21:00) is kiemelt szerep jut, a többi közt olyan feladat vár rá, mint a sportolói márkaépítés lépcsőinek bemutatása, elemzése.”

„Az ökölvívószakmát a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke, minden idők legeredményesebb magyar profi bokszolója, Erdei Zsolt, valamint a legeredményesebb magyar promóter, Rácz Félix képviseli. Madárnak már az atlantai olimpiáról is lehetnek személyes tapasztalatai Mayweatherről, míg Félix menedzserként a gála üzleti és szakmai részére is rálát. A ketrecharcosokat S. Kovács Ádám, a Sport TV UFC-szakértője, Világjátékok-győztes karatéka képviseli. A stúdióban a házigazda Szaniszló Csaba lesz, a gála mérkőzéseit Kassai-Tóth Csaba kommentálja” – számolt be a Sport Tv.

A mérkőzést a Nemzeti Sport Online is több cikkben vezeti fel, vasárnap, magyar idő szerint hajnali négy óra után pedig indítjuk élő, szöveges tudósításunkat a paradise-i gáláról.

ÖKÖLVÍVÁS, PROFI GÁLA
vasárnap, 3.00 (Egyesült Államok, Paradise), Tv: Sport1
Főmérkőzés:
Floyd Mayweather (amerikai)–Conor McGregor (ír)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik