Wolfsburg: Helmes, Polák és Ku Dzsa Csol is a „farkasoknál” folytatja

Vágólapra másolva!
2011.01.31. 18:25
Címkék
Alaposan belehúzott a Wolfsburg labdarúgócsapata a januári átigazolási szezon utolsó óráiban. A zöld-fehérek megszerezték Patrick Helmest, Jan Polákot, Ku Dzsa Csolt, Tuncay Sanlit és Yohandry Orozcót is.

A négy labdarúgó közül Helmes az egyik legnagyobb név, hiszen 13-szoros német válogatott játékosról van szó, aki azonban a Bundesliga jelenlegi idényében csak 11 mérkőzésen lépett pályára a Leverkusenben, és ezekből csak hármat játszott végig.

Tuncay Sanli 2013 nyaráig kötött szerződést a német gárdával, amely nem közölte, mennyit fizetett érte a Stoke Citynek.

A Jeju Unitedből érkező 21 éves Ku Dzsa Csol dél-koreai középpályás, aki a nemrég véget ért Ázsia-kupán gólkirályi címet szerzett, hat találkozón ötször volt eredményes.

A cseh válogatott Jan Polák 2007-ben hagyta el a Nürnberget és csatlakozott az Anderlechthez. Juhász Roland klubja szerint szép összeget kaptak a 29 éves középpályásért.

Yohandry Orozco még csak 19 éves, a Zulia FC-ből igazolta a Wolfsburg, amelyhez 2015-ig írt alá. Juan Arango és Tomás Rincón után ő a harmadik venezuelai labdarúgó, aki kipróbálhatja magát a Bundesligában. Néhány napja elképesztő gólt lőtt Dél-Amerika U20-as kontinensbajnokságán Peru ellen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik