Videó: Clijsters lebuktatta az őt állapotosnak gondoló Woodbridge-et

Vágólapra másolva!
2011.01.20. 16:19
Címkék
Vicces, egyben az egyik fél számára meglehetősen kellemetlen interjúnak lehettek szem- és fültanúi a nézők az Australian Open centerpályáján a Kim Clijsters–Carla Suárez Navarro mérkőzés után.

Az ausztrálok korábbi klasszisa, a párosban 16-szoros Grand Slam-győztes Todd Woodbridge – aki jelenleg az egyik helyi televíziós csatornának dolgozik – a 6:1, 6:3-ra nyerő Clijstersnek tett volna fel egy kérdést egy promóciós videóval kapcsolatban, amikor a belga teniszező közbevágott.

„Rennae Stubbs (ausztrál párosjátékos – a szerk.) a múlt heti sydney-i torna alatt megmutatott nekem egy általad írt sms-t, amelyben arra utaltál, hogy szerinted állapotos vagyok – mondta Clijsters, majd miután ezzel általános derültséget keltett a Rod Laver Arenában, így folytatta: – Hadd mondjam el, mit is írtál pontosan! Azt, hogy elég ingerlékenynek tűnök, és nagyok a melleim."

„Ó, Istenem! Itt a vége a televíziós karrieremnek" – jött a reakció a láthatóan igencsak zavarban lévő Woodbridge-től, akitől aztán persze barátságban, néhány ölelés után vált el az őt lebuktató Clijsters.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik