Válogatott: Gera visszatér, Komlósi, Lipták és Vermes a keretben

MLSZ MLSZMLSZ MLSZ
Vágólapra másolva!
2010.08.02. 12:53
Címkék
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette keretét az augusztus 11-én, a Wembley Stadionban, magyar idő szerint 21 órakor kezdődő Anglia–Magyarország felkészülési mérkőzésre. A keretnek csaknem egy év kihagyás után ismét tagja Gera Zoltán, aki a múlt héten bejelentette, hogy újra vállalja a szereplést a nemzeti csapatban.

Az angolok elleni barátságos mérkőzésre a tavalyi U20-as vb-n bronzérmes együttesből Koman Vladimir kapott meghívót, rajta kívül Elek Ákos a másik futballista, aki még szerepelhetne az Eb-selejtezőre készülő olimpiai együttesben, ám már a felnőttek között kaphat bizonyítási lehetőséget. Az NB I-es játékosok közül Lipták Zoltán első alkalommal kapott meghívót a nemzeti csapatba, de Vermes Krisztián és Komlósi Ádám sem volt az utóbbi időben kerettag.

A részletekről itt olvashat.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Király Gábor (1860 München), Fülöp Márton (Sunderland AFC)
Védők: Szélesi Zoltán (Olympiakosz Volosz), Vermes Krisztián (Újpest FC), Lipták Zoltán (Videoton FC), Juhász Roland (Anderlecht), Komlósi Ádám (DVSC-TEVA), Vanczák Vilmos (Sion)
Középpályások: Vadócz Krisztián (Osasuna), Elek Ákos (Videoton FC), Tóth Balázs (Genk), Buzsáky Ákos (Queens Park Rangers), Czvitkovics Péter (DVSC-TEVA), Dzsudzsák Balázs (PSV), Huszti Szabolcs (Zenit), Koman Vladimir (Sampdoria)
Támadók: Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Rudolf Gergely (Genoa), Priskin Tamás (Ipswich Town)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik