U18-as válogatott: a magyar csapat 6-3-ra kikapott a németektől

mlsz.hu mlsz.humlsz.hu mlsz.hu
Vágólapra másolva!
2009.12.14. 15:45
Címkék
U18-as válogatottunk hétfőn Németország ellen mutatkozott be a hagyományos téli nemzetközi ifjúsági tornán Izraelben. A Pisont István által irányított együttesnek nem sikerült pontot szereznie, 3–2-es félidő után 6–3-as vereséget szenvedett Kefar Sabában, góljainkat Vólent Roland (2) és Batizi-Pócsi Balázs szerezte. Csapatunk kedd délután Nes Zionában Izrael, csütörtökön pedig Raananában Szerbia korosztályos együttesével mérkőzik meg.

 

Pisont István szövetségi edző Czuczi Márton – Szvoboda Szabolcs, Otigba Kenneth, Jagodics Márk, Tóbiás Zsolt (Nagy Gergő a 85. percben) – Magos Mátyás (Radó András a 79. percben), Németh László (Szakály Attila a 62. percben), Szolnoki Roland (Windecker József a 72. percben), Vernes Richárd – Batizi-Pócsi Balázs, Vólent Roland összeállításban szerepeltette az együttest.

A németek a nyolcadik percben megszerezték a vezetést, majd a 21. percben növelték is előnyüket. A mieink azonban egyre inkább magukra találtak, s a 24. percben Batizi-Pócsi Balázs szépített, majd a 32.-ben Vólent Roland egyenlített – ám a 43. percben ellenfeleink megszerezték harmadik góljukat is, így a szünetre a németek vonulhattak előnyben. A 46. percben újra gólt kaptunk, Vólent azonban az 56. percben ismét egygólosra csökkentette hátrányunkat. Az 59. percben aztán újabb német gól született, majd ellenfeleink a 78. percben, tizenegyesből beállították a 6–3-as végeredményt.

„Sok gólt hozott a mérkőzés, amelyen nem játszottunk rosszul – kezdte értékelését a meccs után Pisont István. – Kettő nullát követően egyenlíteni tudtunk, és 4–3-nál is volt esélyünk erre, de ziccert hibáztunk. A németek sokkal jobban éltek lehetőségeikkel, a mi helyzetkihasználásunk nem volt az igazi. Holnap Izrael ellen szeretnénk javítani."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik