Szerbia: Huszák Tamás nem lesz a szabadkai Szpartak futballistája

Vágólapra másolva!
2011.01.31. 17:38
Címkék
Huszák Tamás nem lesz a szerb élvonalban szereplő Szpartak Zlatibor Voda labdarúgócsapatának játékosa. Erről a Magyar Szó adott hírt.

Mint arról beszámoltunk, az őszi idényben a DVSC-DEAC NB II-es csapatát erősítő, 21 éves középpályás próbajátékon volt a szabadkai klubnál, pályára lépett a Ferencváros elleni találkozón is.az őszi idényben a DVSC-DEAC NB II-es csapatát erősítő, 21 éves középpályás próbajátékon volt a szabadkai klubnál, pályára lépett a Ferencváros elleni találkozón is.

Huszák teljesítményével elégedettek voltak a Szpartaknál, de a szakmai stáb csatárt szeretne igazolni, nem pedig középpályást.

A Magyar Szó értesülései szerint a klub és a játékos közös megegyezéssel döntöttek az együttműködés megszakításáról, mivel Huszáknak is az a célja, hogy folyamatosan a kezdőcsapatban legyen, Szabadkán pedig minden bizonnyal csak a kispadon kapott volna helyet.

A fiatal labdarúgó emiatt nem is utazott el a csapattal a horvátországi Pulára, ahol a Szpartak folytatja a felkészülést a tavaszi idényre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik