NB II: bundagyanús a vasárnapi Tatabánya-Gyirmót mérkőzés

Vágólapra másolva!
2010.05.10. 16:42
Címkék
A Gyirmót SE teljes mértékben együttműködik a Magyar Labdarúgó-szövetséggel, hogy fény derüljön rá, van-e alapja az FC Tatabánya által elküldött jelentésnek, amely szerint három tatabányai játékost bundázásra akartak rávenni a két csapat vasárnapi mérkőzése előtt – olvasható a Gyirmót SE honlapján. A találkozó 2–2-es döntetlenre végződött.

Margitai Zoltán klubigazgató az alábbi levelet küldte el az MLSZ-nek a gyirmóti egyesület nevében:

Magyar Labdarúgó Szövetség
dr. Róka Géza Úr
Főtitkár részére
Tárgy: bejelentés
Tisztelt Főtitkár Úr!

A Gyirmót SE nevében az alábbi bejelentést teszem.

A tegnapi napon – 2010.5.9., vasárnap – 22.05.-kor Bolla Krisztián az FC Tatabánya labdarúgó csapatának ügyvezetője e-mailben tájékoztatott, hogy az MLSZ felé bejelentéssel éltek a tegnapi napon megrendezésre került FC Tatabánya–Gyirmót SE NB II-es bajnoki labdarúgó mérkőzéssel kapcsolatban. Bejelentésük szerint az FC Tatabánya-Gyirmót mérkőzés előtt a Tatabánya 3 játékosa - ....................,........................,................... - jelezték, hogy a mérkőzés eredményét befolyásoló cselekedetre kaptak ajánlatot, amelyet ők visszautasítottak.

Tisztelt Főtitkár Úr!

Fenti bejelentéssel kapcsolatban tájékoztatom, hogy Horváth Ernő Úr a Gyirmót SE elnöke haladéktalanul azonnali hatállyal vizsgálat lefolytatását rendelte el az egyesületnél az üggyel kapcsolatban!

Tájékoztatom, hogy a vizsgálattal kapcsolatos észrevételeinket haladéktalanul megküldjük Önnek is, és tájékoztatjuk, hogy az MLSZ által lefolytatásra kerülő vizsgálatban teljes mértékben együtt működünk az MLSZ-szel.

-- 
Üdvözlettel

Margitai Zoltán
Gyirmót SE
Klubigazgató

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik