Porto: Villas-Boast 15 millió euróért vihetik, ha ő is úgy akarja

Vágólapra másolva!
2011.05.24. 18:41
Címkék
A Porto labdarúgócsapatának elnöke, Pinto da Costa elárulta, hogy André Villas-Boas kivásárlási ára 15 millió euró. A portugál csapattal idén triplázó (Európa-liga, portugál bajnokság, Portugál Kupa) edzőt több klubbal is szóba hozták (például a Chelsea-vel és a Manchester Cityvel), de Da Costa nem tart attól, hogy elhagyja őket.

„A kivásárlási ára tizenötmillió euró, de biztos vagyok benne, hogy ha jön is egy klub, amely kifizetné ezt az összeget, ő nemet mondana – nyilatkozta az elnök. – Villas-Boas nagyon elkötelezett a Porto iránt, főleg egy ilyen nagyszerű idény után. Két napja el is mondta nekem, hogy ha senki sem távozik tőlünk, akkor egy új igazolásra sem lesz szüksége."

A keret egybentartásában egyébként már megtették az első lépést a portóiak, Hulkkal ugyanis hosszú távú szerződést kötöttek, amellyel a brazil támadó kivásárlási ára 100 millió euróra emelkedett.

Da Costa a következő lépésben másik csatársztárjukat, Radamel Falcaót szeretné magukhoz kötni. A kolumbiai gólvágót jelenlegi, még két évig élő szerződése alapján 30 millió euróért elvihetnék, de az elnök szerint Falcao hajlik a hosszabbításra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik