Pápa: az elavult kamerák miatt is élvezhetetlen a magyar foci - Bárányos

Vágólapra másolva!
2010.08.27. 09:51
Igen visszhangos utóélettel bíró összecsapáson nyert a Pápa labdarúgócsapata a Haladás ellen 5-1-re az élvonalbeli bajnokság előző, negyedik fordulójában. A mérkőzésen egy gólig és három gólpasszig jutó Bárányos Zsolt, a pápaiak kulcsembere érdekes megközelítésben foglalkozott a találkozóval.

„Úgy érzem, egyenlő létszámban is mi voltunk a jobbak, annak ellenére, hogy a vezetést ők szerezték meg – nyilatkozta Bárányos a lombardfcpapa.hu honlapnak. – Jogos tizenegyesből egyenlítettünk. Magyarországon elavultak a kamerák, nem vették észre, hogy amikor Marics elfutott, a védő térde hozzáért a bokájához, így összekoccant a lába, ezért esett el. Ezt az elemzésnél sem vették észre. Ismétlem, olyan elavult kamerák vannak, hogy ezt nehéz észrevenni, olykor a meccsek is élvezhetetlenek emiatt, ebben sem árt fejlődni, nem csak a magyar focit kell ütni. A meccsre visszatérve: mindhárom piros lapot ért, bár Molnár Balázs tettét nem láttam, mert Rajnay állapotát figyeltem. Nagyon csúnyán megrúgták. Akárcsak Venczel Balázst, aki kapcsán hálát adhatunk az égnek, hogy nem tört el semmije…”

Bárányos dicsérte a találkozón két gólt szerző légiós, Goran Marics teljesítményét, és megemlítette, hogy az előző szezonnal ellentétben most kiegyensúlyozottabb pápai szereplést vár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik