Női kézilabda KEK: nyolcgólos vereséget szenvedett a Debrecen

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.02.06. 21:50
Címkék
Nyolcgólos vereséget szenvedett a Debrecen a montenegrói Podgorica otthonában a női kézilabda KEK nyolcaddöntőjének első, szombati mérkőzésén.

A Debrecen az első félidőben sokat hibázott a BL-ből kieső és a KEK-be átkerülő Podgorica ellen. A folytatásban is a hazaiak akarata érvényesült, így nagyon kedvező helyzetből várhatják a jövő vasárnapi debreceni visszavágót.

 

NŐI KÉZILABDA KEK 
NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS
BUDUCSNOSZT T-MOBILE–DVSC-KORVEX 28–20 (14–9)
Podgorica, 3000 néző. V: Skruzny (cseh), Kavulic (szlovák)
PODGORICA: Knezovic – MILJANICS 6, BULATOVICS 6 (2), Knezevics 1, Tecsevszka 2, JOVANOVICS 7, Mehmedovics 1. Csere: Radicsevics 3, Radovics 2
Edző: Dragan Adzics
DVSC: Triffa – Csáki, Bogdanovics 5, Szabó V. 1, Lovric 3, BULATH 6 (1), Juhász G. .Csere: Kiss É., Hornyák D. 1, Bognár B. 2 (1), Borbás 1, Kazai, Slakta 1
Edző: Bakó Botond
Az eredmény alakulása. 7. p.: 3–0. 14. p.: 8–4. 35. p.: 17–9. 42. p.: 18–13
Kiállítások: 8, ill. 8 perc
Hétméteresek: 3/2, ill. 5/2
 
MESTERMÉRLEG
BAKÓ BOTOND, a DVSC edzője: – Mörtel sérülése meghatározta játékunkat. Így csak Bulath Anita volt az átlövőink közül, aki a távoli zónából is próbálkozni tudott a magas hazai fallal szemben, a többiek termetük miatt csak betörésekkel próbálkozhattak. Ráadásul Hornyák Dórát betegsége miatt csak percekre tudtam a pályára küldeni, s mivel Bogdanovics Annamária is belázasodott a meccs előtti éjszaka, valóban nagyon szűkek voltak a lehetőségeink. Ezzel együtt kimaradt három hetesünk és jó néhány ziccerünk, szorosabb is lehetett volna a meccs.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik