NFL: Tim Tebow némi kavarodás után a NY Jetsnél kötött ki

Vágólapra másolva!
2012.03.22. 10:40
null
A Jets hivatalos honlapján is bejelentette Tim Tebow érkezését (newyorkjets.com)
Címkék
A New York Jets profi amerikaifutball-csapata – nyolcórás káoszt és alkudozást követően – szerződtette a Denver Broncos irányítóját, Tim Tebow-t.

A Jets általános igazgatója, Mike Tannenbaum kijelentette, hogy továbbra is Mark Sanchez az első számú quarterback – az eddigi kezdő irányító nemrég kapott egy minimum 20.5 millió dollárt garantáló szerződést, de most a nyakára hoztak egy igen népszerű (és nem mellesleg hatalmas üzleti fogásnak is számító) játékost...

„A célom, hogy meghajtsam Sanchezt a még jobb teljesítmény érdekében, és persze meghajtsam magam is, hogy napról napra javuljak. Úgy gondolom, jó munkakapcsolatot tudunk kialakítani. Részemről megtiszteltetésnek érzem, hogy a csapattársamnak hívhatom Sanchezt” – mondta Tebow.

Tebow-ért (és egy hetedik körös draftjogért) egy negyedik és egy hatodik körös draftjogot adott a Jets. Az átigazolást rögtön többen kritizálták, többek közt a Jets cornerbackje, Antonio Cromartie is.

„Minek hozzuk Tebow-t, mikor Mark Sancheznek lenne szüksége több segítségre? Építsük köré a csapatot, ha már hároméves hosszabbítást írtunk alá vele” – írta twitter-csatornáján.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik