NFL: sajtóhírek és Brees levele szerint megszületik a megállapodás

Vágólapra másolva!
2011.07.25. 12:14
Címkék
Amerikai sajtóértesülések szerint megszületett a megállapodás az NFL-ben szereplő játékosok érdekvédelmi szervezetében, így hétfőn aláírják a klubtulajdonosok által már csütörtökön elfogadott kollektív szerződést. A megállapodásról már Drew Brees, a New Orleans Saints irányítója is körlevelet küldött csapattársainak.

Jay Glazer, a Fox Sports tudósítója biztos forrásra hivatkozva közölte, hogy megszületett a megállapodás, amelynek értelmében tíz csapat csütörtökön, tíz pénteken a fennmaradó 12 a hétvége folyamán nyitja meg edzőtáborát.

Brees a hétvégén két körlevelet küldött társainak, az elsőben még azt írta, hogy közel az egyezség, a másodikban viszont már konkrétumokról írt.

„A szabadügynökök kedd délben válnak igazolhatóvá, a korlátozások megszűnnek, akinek nincs szerződése, bárkihez aláírhat. Az edzőtáborban csütörtökön kell megjelennünk, orvosi vizsgálatokkal és értekezletekkel kezdünk. A szállodába mindenki jelentkezzen be előző nap. A további részletekről még írok” – szólt a New Orleans-i irányító társaknak címzett levele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik