NFL: a Colts szerződtette a Pittsburgh támadóegységének edzőjét

Vágólapra másolva!
2012.01.31. 22:24
Címkék
Az Indianapolis Colts hivatalosan is bejelentette, hogy Bruce Arianst, a Pittsburgh Steelers eddigi támadóedzőjét nevezte ki ugyanerre a posztra. Érdekesség, hogy Arians 1998-ban is a Colts támadóegységét irányította, ő volt Peyton Manning első ilyen edzője az NFL-ben – ám Manning most távozni készül Indianapolisból.

Arians azzal a Chuck Paganóval fog együtt dolgozni, aki eddig a Steelers csoportriválisa, a Baltimore védelmét irányította, és a Colts főedzője lett. Hozzájuk a védelem vezéreként érkezhet Keith Butler Pittsburghből – ha így lesz, a Colts a 4-3-as védekezési sémáról várhatóan átáll a 3-4-es rendszerre.

A szezon nagy részében tartó pletykák ellenére továbbra is Juan Castillo marad a Philadelphia Eagles védekező koordinátora. Továbbá csatlakozott az edzői stábhoz Todd Bowles, az idényt a Miami megbízott vezetőedzőjeként befejező szakember a defensive back-ek edzője lesz.

Sajtóhírek szerint az Oakland Raiders Greg Knappet, a Houston eddigi irányító-edzőjét vette fel a támadóegység edzőjének – van már rutinja, korábban négy klubnál töltötte be ezt az állást, többek között az Oaklandnél is, még 2007-ben és 2008-ban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik