Németország: Király még bízik a feljutásban, és nem készül távozni

Vágólapra másolva!
2011.02.04. 19:33
Király Gábor a müncheni Tageszeitungnak nyilatkozva arról beszélt, hogy bár még nem sikerült megállapodnia az 1860 Münchennel nyáron lejáró szerződése megújításáról, szeretne a német labdarúgó-bajnokság második vonalában szereplő csapatnál maradni, mert nagy céljai vannak vele.

„Bár egyelőre semmit sem zárhatok ki – válaszolta Király arra a kérdésre, hogy adott esetben vállalná-e a tartalék szerepét egy élvonalbeli klubnál –, az 1860 előnyt élvez, ugyanis vannak a csapattal céljaim, amelyeket még nem értem el."

Király hangsúlyozta kompromisszumkészségét, utalván arra, hogy klubja kérésére jelenlegi szerződése több módosításába is beleegyezett a közelmúltban.

„Jelenleg tárgyalunk a hosszabbításról, és bár a megegyezés még nem született meg, bízom benne, hogy megtaláljuk a mindkét félnek megfelelő megoldást. Ami pedig az esetleges feljutást illeti, én még korántsem mondtam le erről az idényről sem. Tudom, hogy nyolc pont a lemaradás, csakhogy sok egymás elleni meccs van még hátra, amelyek eredménye duplán számít" – folytatta a kapus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik