Nagy László-ügy: a szegedi és veszprémi szurkolók összefognak a válogatottért

Vágólapra másolva!
2010.11.05. 13:47
Címkék
A holnapi Pick-Szeged–MKB Veszprém férfi kézilabda-rangadó előtt a két klub szurkolói közös szimpátiatüntetést szerveznek a magyar válogatott mellett.

Az MKB Veszprém és a Pick-Szeged szurkolói a héten kicsúcsosodott Nagy László-ügy kapcsán szeretnék kifejezni, hogy egységesen kiállnak a válogatott mellett. Ezt egyrészt a Himnusz eléneklésével, illetve transzparensekkel szeretnék jelezni.

„Nekünk nem levelek írásával, hanem a hangunkkal kell kiállnunk a magyar válogatott mellett. Számunkra ez nem csak Nagy Laci ügye, hanem az egész válogatotté, mert a magyar válogatott egy és oszthatatlan, ahogy a szurkolótábor is. Értjük a játékosok által megfogalmazott problémákat, és ezt a szegedi drukkerekkel összefogva szeretnénk is kifejezni a holnapi mérkőzésen" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online-nak az MKB Veszprém fan club elnöke, Remport Csaba.

Veszprémi „kollégájával” egyetértett a szegediek vezérszurkolója, Kardos Antal is.

„A szegedieknek egy kicsit mást jelent Nagy Laci személye, hiszen csapatunk korábbi játékosáról van szó, aki egy nagyszerű sportember. Ezt bizonyítja, hogy társai kiálltak mellette, mi pedig kiállunk a csapat mellett" – fogalmazott Kardos Antal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik