Manchester United: a tulajdonosok nem foglalkoznak a felvásárlási ajánlatokkal

Vágólapra másolva!
2010.05.28. 16:04
Címkék
A Manchester United labdarúgócsapatának tulajdonosai kijelentették, nem hallgatják meg a futballklubbért tett ajánlatokat.

A Glazer-család, vaygis a tulajdonosok ellen a szurkolók többször is tiltakoztak, mivel óriási adósságállományt halmoztak fel. Ez pedig véleményük szerint hátrányt jelent a klubnak a játékospiacon.

Befektetők egy csoportja – amelynek tagjai "Red Knights"-nak nevezik magukat – összefogott a tiltakozó szurkolói csoporttal, és együtt szeretnének fevásárlási ajánlatot tenni a Manchester Unitedért.

"Az igazgatótanács értesült arról a vélekedésről, hogy esetleg fel szeretnék vásárolni a klubot, de a tulajdonosok ragaszkodnak hosszú távú befektetésükhöz. A Manchester United nem eladó, az illetékesek semmilyen ajánlatot nem hallgatnak meg" – olvasható az igazgatótanács közleményében.

"Ha a klub tényleg nem eladó, akkor mért mondtak egylátalán valamit a témával kapcsolatban? Elég lenne csak visszautasítaniuk az ajánlatokat" – mondta Duncan Drasdo, a szurkolói csoport vezetője.

A Manchester United legutóbbi negyedéves jelentésében 520,9 millió font adósságállomány szerepel, ebben az adatban ráadásul nem szerepel 200 millió fontnyi kölcsön, amit 2017-ig nem fizet vissza a klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik