Lombard: Maricsról megegyeztek az Asztanával - csatárt keresnek

Vágólapra másolva!
2012.02.27. 11:56
Címkék
Múlt héten már beszámoltunk róla, hogy a Lombard FC vezetői tárgyalnak a kazah FK Asztanával a szerb Goran Marics eladásáról. A Nemzeti Sport Online információi szerint megszületett az egyezség a klubok között.

„Goran Marics ügyében szóban megegyeztünk a kazah vezetőkkel. Már csak a papírok aláírása van hátra, ami még ma meg is történhet” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online érdeklődésére a Lombard FC klubigazgatója, Szemán György. A pápai csatár már a második légiós lesz, akit Magyarországról szerződtet ezen a télen az FK Asztana, hiszen korábban Foxi Kethevoamát is megszerezték Kecskemétről.

Szemán György elmondta, Marics távozásával mindenképpen szeretnének csatárt igazolni, és mivel szabadon igazolható játékosok jöhetnek szóba, nem zárható ki, hogy hamarosan jönnek még próbajátékosok a csapathoz. A múlt hét végén érkező, a Csorna elleni, 3–1-re megnyert felkészülési mérkőzésen gólt szerző nigériai csatárt, Charles Newuchét még teszteli Bene Ferenc vezetőedző, sorsáról a napokban dönthetnek, ugyanakkor a szintén tesztelt kolumbiai James Cabezas már biztosan nem kap szerződést.

LOMBARD FC
Érkezett: Lazar Arszics (szerb, Vasas), Balogh Balázs (KuPS Kuopio – Finnország), Antonio Inutile (finn, Vaasan Palloseura – Finnország), Mouhamadou Seye (szlovák-szenegáli, legutóbb Panetolikosz – Görögország), Szilágyi Péter (DVSC-Teva– kölcsönbe), Tóth Bence (Ferencváros)
Távozik/szabadon igazolható: Ferenczi István (Gyirmót), Giorgi Ganugrava (grúz, Győri ETO – kölcsönből vissza), Germán Tamás (Nyíregyháza Spartacus), Kaszás Kornél (Dunaújváros Pálhalma – kölcsönbe), Kovács Vilmos (Nyúl),Sander Puri (észt, AE Lárisza – Görögország, kölcsönből vissza), Goran Marics (szerb, FK Asztana – Kazahsztán), Lasa Totadze(grúz, Győri ETO FC – kölcsönből vissza, onnanFC Dila Gori – Grúzia),Varga Gábor (Vasas), Vadims Zulevs (lett, ?)
Akivel tárgyalnak: Charles Newuche (nigériai, klub nélküli, legutóbb Zakarpattyja – Ukrajna)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik