Liverpool: 50 millió fontot és Anelkát kérik Torresért - sajtóértesülés

Vágólapra másolva!
2011.01.30. 14:44
null
A Chelsea-szurkolók valószínűleg nagy örömmel fogadnák Torres érkezését (Fotó: Action Images)
Címkék
Brit sajtóértesülések szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool Nicolas Anelka játékjogát és 50 millió fontot kér a Chelsea-től Fernando Torres átigazolásáért. Mint arról beszámoltunk, a „vörösök” visszautasították a londoni „kékek” korábbi ajánlatait a spanyol támadóért, és pénteken a klub kijelentette, nem adják el a világ- és Európa-bajnok csatárt.

 

A Liverpool a jelek szerint mégis tárgyal a Chelsea-vel, habár a londoniak legutóbbi ajánlatát – 40 millió font plusz Daniel Sturridge játékjoga – szintén visszautasították, és közölték, hogy nem eladó Fernando Torres.

Brit lapok azonban úgy tudják, a Pool 50 millió fontért és Nicolas Anelka játékjogáért hajlandó lenne megválni Fernando Torrestől. Anelka számára nem lenne idegen az „új” környezet, ugyanis már megfordult az Anfield Roadon, a 2001–2002-es idényben kölcsönben szerepelt a „vörösöknél”.

Roman Abramovicsnak, a Chelsea orosz tulajdonosának mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha meg akarja szerezni a spanyol válogatott futballistát, ugyanis az 50 millió fontos átigazolási díj a Premier League történetének rekordja lenne.

Fernando Torres már korábban is szóvá tette a klub vezetőségének, hogy nem érzi jól magát a csapatnál, ezért szeretne távozni. Egyes források szerint egyébként a csatár szerződésében – amely 2013 nyarán jár le – van egy olyan záradék, amelynek értelmében a mostani szezon végén távozhat, amennyiben egy klub 50 millió fontot ajánl érte.

A két csapat még holnapig tárgyalhat, az átigazolási időszak ugyanis január 31-én, hétfő este 11 órakor lezárul Angliában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik