Labdarúgó MK: háromgólos előnyt szerzett idegenben a ZTE

Vágólapra másolva!
2009.11.11. 14:59
Címkék
Gyakorlatilag már az első mérkőzésen eldöntötte a továbbjutást a ZTE labdarúgócsapata a Magyar Kupa negyeddöntőjében: Csank János együttese idegenben 3-0-ra verte meg a másodosztályú Szigetszentmiklóst.

 

A Zete Darko Pavicsevics két góljával már az első fél órában megnyugtató vezetést szerzett, a hajrában a csereként beálló Rajcomar növelte az előnyt.


LABDARÚGÓ MAGYAR KUPA
NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
SZIGETSZENTMIKLÓSI TK-ERIMA–ZALAEGERSZEGI TE 0–3 (0–2)
Szigetszentmiklós, 150 néző. Vezette: Takács J. (L. Tóth L., Márkus T.)
SZIGETSZENTMIKLÓS: Járvás – Csák K., Ribi I., Király A., Rédei, Pénzes – Riedl (Csepregi R., 58.), Pintér Z., Csurka Z. (Kozma I., 58.) – Mojzer (Szécsi A., 67.), Majoros. Vezetőedző: Várhidi Péter
ZTE: Vlaszák – Szalai T., Bogunovics, Todorovics, Máté P. – Kamber, Horváth A. (Schultz, 74.) – Magasföldi, Sluká (Illés Gy., a szünetben), Balázs Zs. (Prince, a szünetben) – D. Pavicsevics. Vezetőedző: Csank János
Gólszerző: D. Pavicsevics (0–1) az 5., D. Pavicsevics (0–2) a 27., Prince (0–3) a 80. percben
MESTERMÉRLEG
Várhidi Péter: – Megpróbáltunk helytállni, a lehetőségeink is megvoltak a gólszerzésre, de el kell ismernem, hogy megérdemelten nyert a dinamikusabban és gyorsabban játszó vendégcsapat.
Csank János: – Jól felkészített csapat ellen nehezített körülmények között is sikerült érvényesítenünk a két együttes közti osztálykülönbséget.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik