Labdarúgás: „Jó meccs volt, csak egy idióta befújt négy tizenegyest”

Vágólapra másolva!
2011.02.10. 19:47
null
Aivar Pohlak
Címkék
Mint megírtuk, Észtországban és Bulgáriában futótűzként terjed a hír – fogadási csalás árnyéka vetült a két ország szerdai, Antalyában lejátszott felkészülési labdarúgó-mérkőzésére, amely négy, tizenegyesből született góllal 2–2-re végződött. A találkozón magyar játékvezetői hármas működött közre. Az ügyben megszólalt az Észt Labdarúgó-szövetség elnöke, Aivar Pohlak is.

„A találkozó eredményét nem lehet megváltoztatni. Sokan mondhatják, hogy nem volt tétje a meccsnek, de ez nem igaz. Mindkét csapat számára fontos volt. Amikor megtudtam, hogy három tizenegyest követően 2–1-re végződött a lett–bolíviai összecsapás (ezt az észt–bolgár meccs előtt rendezték szintén az antalyai stadionban – a szerk.), nem tudtam, sírjak-e vagy nevessek. Számomra már akkor tartottam tőle, hogy a következő gyanús találkozó a miénk lesz" – nyilatkozta Aivar Pohlak, aki íróként, matematika-tanárként is ténykedett, mielőtt az észt szövetség elnöke lett, 2009-ben pedig indult a helyi politikai választásokon is.

Az Észt Labdarúgó-szövetség egyik tagja, Tarmo Lehiste nem rejtette véka alá, mit gondol a felkészülési mérkőzés játékvezetőjéről: „Észtország jó meccset játszott, különösen ha azt veszem, hogy még csak februárt írunk. Hasznos mérkőzés volt, csak egy idióta befújt négy tizenegyest."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik