Kecskemét: Gyurcsóra számít a Videoton, nem tér vissza a KTE-hez

Vágólapra másolva!
2012.01.30. 10:04
Címkék
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kecskemét hivatalos honlapján tette közzé, hogy az ősszel kölcsönben a KTE-nél játszó Gyurcsó Ádámra számít a Videoton, így a támadó a fehérváriaknál marad a tavasszal.

A kecskeméti játékosok egyébként ma kora reggel indultak el a horvátországi edzőtáborba, a csapattal tartott a Ferencvárostól szerződtetett Csizmadia Csaba, és a szerződését most aláíró Borszéki Csaba és Balog Marcell is.

Koszó Balázs azonban nem tartott az együttessel, mivel sérüléssel bajlódik, és várhatóan csak az orvosi kezelések után indul útnak.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS – KECSKEMÉTI TE
Érkezett: Balog Marcell (Ceglédi VSE – kölcsönből vissza), Borszéki Csaba (Dunakanyar-Vác), Tököli Attila (ZTE – kölcsönből vissza), Csizmadia Csaba (FTC)
Távozik/szabadon igazolható: Gyurcsó Ádám (Videoton – kölcsönből vissza), Kelvin Maynard (holland, ?), Igor Pisanjuk (kanadai-ukrán, ?), Szinisa Radanovics (szerb, ?), Ribánszki László (szlovákiai, Siófok), Simon Attila (Siófok), Jovica Stokic (bosnyák, ?), Urbán Gábor (?), Urbán Pál (Mezőkövesd – kölcsönbe?), Foxi Kethevoama (közép-afrikai, Metz – Franciaország?)
Akivel tárgyalnak: Vaskó Tamás (Videoton)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik