Kaposvár: Domokossal előszerződést kötöttek, a Bajával még egyeztetnek

Vágólapra másolva!
2012.01.30. 18:20
Címkék
Előszerződést kötött az élvonalbeli Kaposvár labdarúgócsapatával Domokos Bálint. A bajai játékost a másodosztály egyik legjobbjának tartják szakmai berkekben, de az egyelőre még kérdéses, hogy tavasszal melyik együttesben játszik, hiszen a két érintett klub között még nem született megállapodás.

Illés János, a kaposváriak ügyvezetője a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: a korábban velük is edző, de most már ismét Baján készülő játékossal sikerült egyezségre jutniuk, így az előszerződés értelmében legkésőbb július elején csatlakozik az élvonalbeli klubhoz.Illés János, a kaposváriak ügyvezetője a Nemzeti Sport Online-nak elmondta: a korábban velük is edző, de most már ismét Baján készülő játékossal sikerült egyezségre jutniuk, így az előszerződés értelmében legkésőbb július elején csatlakozik az élvonalbeli klubhoz.

Azt viszont továbbra sem lehet kizárni, hogy a játékos már a tavasszal is az első osztályban szerepeljen, és a kaposváriakat erősítse, ehhez csupán a két klubnak kellene megegyeznie. A Kaposvár és a Baja három hete „alkudozik” Domokos vételáráról, azóta az álláspontok nem sokat közeledtek ugyan, de így sincs messze egymástól a kínál és a kért összeg. A kaposvári klubvezető tájékoztatása szerint „százezer forintokról” beszélhetünk, a képzeletbeli labda pedig most éppen a bajaiak térfelén pattog.

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC
Érkezett: Fenyvesi Olivér, Horváth Tamás, Major Ádám (mindannyian Kaposvár II)
Távozik/szabadon igazolható: Daniane Dzsavad (marokkói, ?), Kardos Norbert (DVSC-Teva – kölcsönből vissza), Kulcsár Kornél (Haladás)
Akivel tárgyalnak: Domokos Bálint (Baja)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik