Jégkorong: szlovákiai együttes is képbe került, tízcsapatos lehet a MOL-liga

Vágólapra másolva!
2010.04.29. 10:32
Május 10-én a Magyar Jégkorongszövetség vendégül látja az élvonalban szereplő magyar együttesek képviselőit, a megbeszélésen szóba kerül a 2010–2011-es Mol-liga esetleges bővítése is.

A szövetségben egyelőre azon dolgoznak, hogy a Mol-ligának legyen folytatása, erről az icehockey.hu-n nyilatkozott Radványi Róbert ligaelnök. Mindenesetre a névadó támogató hasonlóan pozitívan áll a kérdéshez, mint az előző esztendőkben.

A résztvevőkkel kapcsolatban annyit jegyzett meg, hogy az ob I-ben szereplő hat együttesre mindenképpen számítanak – a következő szezonban a fehérváriak újra versenyeztetik második csapatukat –, míg Romániából ismét jelezte részvételi szándékát az SC Csíkszereda és a Brassó. Érdeklődött még a Steaua Bucuresti, de képbe kerülhet a gyergyószentmiklósi gárda is, a Progym, bár nála az infrastruktúra és az anyagi háttér megnehezíti a részvételt. A tizedik együttes egy új beszálló, a szlovákiai Pöstyén lehet, amelyet a liga szívesen a soraiban tudna, a szlovákiai klubvezetők gondolkodási időt kértek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik