Jégkorong ob I: változatos meccset nyert Miskolcon az Újpest

Vágólapra másolva!
2010.03.10. 20:48
Változatos, izgalmas mérkőzésen 6–4-es győzelmet aratott az Újpest jégkorongcsapata a Miskolci Jegesmedvék otthonában az ob I középszakaszának szerdai mérkőzésén.

A Miskolc Kállai Csaba találatával szerzett vezetést, de erre gyors egymásutánban ütött három góllal válaszoltak a lilák. Az első harmad végén szépítettek a hazaiak, majd a második játékrészben emberhátrányból növelte Kiss Gábor révén előnyét az Újpest.

A miskolciak Martin Saluga két emberelőnyös góljával egalizáltak, de 4–4 után egy perccel Dubek ismét az Újpestnek szerzett vezetést, majd Branislav Fabry eldöntötte a meccset. A vereséggel eldőlt, hogy a borsodi csapat lett az utolsó helyezett az élvonalban.

JÉGKORONG OB I, KÖZÉPSZAKASZ
MISKOLCI JEGESMEDVÉKÚJPESTI TE 4–6 (2–3, 1–1, 1–2)
Miskolc, 400 néző. V: Varjú, Soós, Székely
MISKOLC: Duschek – Nagy G., Cizek, SALUGA 2, Strengell, Sijka – Láda B. (1), Láda P. (1), TÓTH A. 1, Sike, Hajós – Hetényi, Maklári, KÁLLAI 1, Dányi, Budai (1)– Fekecs, Urbán, Bálizs (cserekapus). Edző: Mayer Péter
ÚJPEST: SZŐKE – Hüffner, Barton, Davis, Kiss G. 1, Borbás (1) – Nagy I., KADLUBIAK (2), SIKORCIN (2), FABRY 2 (1), DUBEK 2 (2) – Hetler, Szajbert P., Rafaj (1), NÉMETH P. 1 (1), Rusznyák (1) – Zalavári, Bontovics, Roczanov, Becze (cserekapus). Edző: Eduard Giblak
Kiállítások: 16 perc, ill. 23 perc+10 perc fegyelmi (Hüffner)+végleges fegyelmi (Nagy I.)
MESTERMÉRLEG
Mayer Péter: – Az elmúlt napokban négyszer is jégre léptünk, de a két legfontosabb meccsünket nem tudtuk megnyerni. A fiúk becsülettel odatették magukat, köszönöm a munkájukat, akárcsak közönségünk bíztatását. 
Eduard Giblak: – Változatos, küzdelmes mérkőzést vívtunk, a találkozó sorsát a jobb helyzetkihasználás döntötte el. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik