Jégkorong ob I: utolsó harmadban fordított a Dab.Docler ellen a Vasas

Vágólapra másolva!
2010.02.01. 21:43
Címkék
A férfi jégkorong ob I középszakaszának szombati játéknapján a Vasas Bp. Stars fordulatos mérkőzésen, 3–2-re legyőzte otthon a Dab.Doclert.

A mérkőzésen a hazaiak szerezték meg a vezetést, a vendégek azonban fordítani tudtak, így előnnyel várták a záró játékrészt, amelyet végül a Vasas két góllal megnyert, így végül a budapestiek örülhettek.

FÉRFI JÉGKORONG OB I, KÖZÉPSZAKASZ 
VASAS BP. STARS–DAB.DOCLER 3–2 (1–1, 0–1, 2–0)
Káposztásmegyer, 500 néző. V: Haszonits, Németh M., Soós M. tartalék játékvezető: Incze
VASAS: RAJNA – Szirányi, Sille, SÁNDOR (1), Berta (1), GRÖSCHL 1 – Kangyal, Svasznek, PETERDI 1, HOLÉCZY (1), Fodor Sz. (1) – ENNAFATI, KLUUSKARI, Petricko (1), Somogyi 1, Majoros (1) – Szajbert K., Fodor Cs., Virág Cs., Maszlov. Edző: Glen Williamson
DUNAÚJVÁROS: KISS T: – POZSGAI (1), Kiss D., MAGOSI 1, MacSweyn, Korol – tőkési, Orbán, Azari, Papp V., KISS Á. – Erdélyi, Lencsés, Szilassy (1), Borsos 1, MESTYÁN (1) – Vargyas, Győri, Horváth G., Virág T. Edző: J. P. MacCallum
Kiállítások: 18 perc, ill. 26 perc+10 perc fegyelmi (Tőkési)+végleges fegyelmi (Tőkési)
MESTERMÉRLEG
Glen Williamson: – Sok nálunk az új játékos, még időre van szükségünk, míg teljesen összeszoknak a sorok, ezért is külnösen értékes ez a mai győzelem.
J. P. MacCallum: – A harmadik harmadban rengeteg kiállítást kaptunk, még az ellenfél csak egyet, s ez döntőnek bizonyult.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik