Jégkorong ob I: 89 percnyi kiállítás az FTC-Dab mérkőzésen

Vágólapra másolva!
2010.02.24. 21:25
Címkék
Az élvonalbeli jégkorongbajnokság középszakaszában a Dab.Docler Pesterzsébeten kétgólos győzelmet aratott a Ferencváros vendégeként. A listavezető dunaújvárosiak hetedik sikerüket könyvelték el a playoffban, a zöld-fehérek hatodik vereségüket szenvedték el.

A mérkőzésen a vendégek szereztek vezetést a tizedik percben, de a vendéglátóknak két perc sem kellett az egyenlítéshez. A második harmad gólt nem, kiállítást viszont annál többet hozott: a hazaiaktól Flinta Botond tízperces fegyelmit kapott, a vendégek két válogatottja, Magosi Bálint 20+5 perces végleges, Galanisz Nikandrosz tízperces fegyelmit kapott.

A dunaújvárosiak a 45. percben újból vezetést szereztek, majd az 55. percben harmadik góljukkal eldöntötték a találkozót.

OB I, KÖZÉPSZAKASZ 
FTC CORNER-MONEYGRAM–DAB.DOCLER 1–3 (1–1, 0–0, 0–2)
Pesterzsébet, 300 néző. V: Varju, Németh M., Nagy A.
FERENCVÁROS: BUDAI K. (1) – KAUTTONEN (1), Székely-Mádai, Hegyi II Á., Feil, MCLAUGHLIN 1 – Flinta, Hucko, Marosi, Hoffmann, SCHELLIN – Holló, Rencz, Rosztocsil, Nagy L., Rajz – Gergely Zs., Fekete F. Edző: Szergej Oreskin
DUNAÚJVÁROS: SEVELA – POZSGAI, Hegyi I Á., KOROL 1 (1), MACSWEYN (1), Magosi – Kiss D., Vargyas, Azari, Galanisz, Kiss Á. – Lencsés (1), Orbán, VIRÁG  T. (1),  BORSOS 1, Szilassy – Tőkési, Jonkl, Mestyán 1, Papp V. Edző: J. P. MacCallum 
Kiállítások: 16 perc+10 perc fegyelmi (Flinta), ill. 33 perc+10 perc fegyelmi (Galanisz)+ végleges fegyelmi (Magosi)
MESTERMÉRLEG
Szergej Oreskin: – Az eredmény mutatja melyik csapat volt a jobb, sajnos fegyelmezetlenek voltunk, van még mit tanulnunk. 
J. P. MacCallum: – Ugyan az a játékvezető vezette a találkozót, aki anno az UTE ellenit is, s akárcsak akkor, most is pocsékul fújt, nem tartotta kézben a mérkőzést, és nem voltak egyensúlyban az ítéletei. Szerencsére remek kapusteljesítményünknek és jó emberhátrányos védekezésünknek köszönhetően megszereztük a három pontot, de ettől még ez egy borzasztó meccs volt. 
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik