Jégkorong: nehéz meccset hozott össze az Újpest a csíkiak ellen

Vágólapra másolva!
2009.11.01. 21:09
Címkék
Az Újpest jégkorongcsapata hazai pályán egy góllal verte az SC Csíkszeredát a MOL Liga alapszakaszában. A hazaiak az első harmad végén 2–0-ra, majd a második játékrész közepén már 4–1-re is vezettek, de a vendégek a 41. perctől egygólos hátrányban játszhattak, ám végül kikaptak.

Az Újpest másodszor verte meg hazai pályán az SC-t a most zajló bajnokságban, elsőre könnyebben ment a dolog (7–2). Az újpestiek tizenegyedik bajnokijukon a nyolcadik sikerüket könyvelhették el, a csíkiak tizennegyedik fellépésükön a hetedik vereséget szenvedték el.

MOL LIGA, ALAPSZAKASZ 
ÚJPESTI TE–SC CSÍKSZEREDA 4–3 (2–0, 2–2, 0–1)
Megyeri út, 400 nénző. V: Halassy, Mayer, Nagy A.
ÚJPEST: SÁJEVICS – Bontovics (1), PETRAN 2, Buzás (1), Borbás, KISS G: (2) – Zalavári (1), Javorek 1, KIRICSENKO 1, Dubek (2), Sikorcin (1) – Sommer, Szajbert P., Jankovics, Németh P., Roczanov. Edző: Pék Gyögy
CSÍKSZEREDA: Fülöp – ORDZOVENSKY, Papp, Moldován 1, Szőcs, Hozó 1 (1) – Hruby, Bluks (1), Bíró O., Virág Cs., Molnár – Antal, Sprencz, ZSÓK 1, Mihály (1), Péter R. – Basilidesz. Edző: Ulf Weinstock
Kiállítások: 16 perc+10 perc+végleges fegyelmi (Javorek), ill. 22 perc+10 perc fegyelmi (Papp Sz.), végelges fegyelmi (Hozó)
MESTERMÉRLEG
Pék György: – A múltkori Fradi meccsen történt verekedéssel nagy áldozatot hozott a csapat, a végén már kénytelenek voltunk két sorral játszani, a próbajátékon lévő Justin Javorek kiválása sem könnyítette meg a dolgunkat, a mai produkció alapján nem valószí1nű hogy a csapatnál marad. Az akaraterőnknek és az egyre jobb állóképességünknek köszönhetjük a sikert.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik