Jégkorong, Mol Liga: újpesti helytállás, dunaújvárosi nyolcas

Vágólapra másolva!
2010.10.29. 20:23
Címkék
A jégkorong Mol Liga pénteki játéknapján a sereghajtó Újpest a listavezető HSC Csíkszeredát fogadta, és bár a papírformának megfelelően kikapott, szemrehányás nem érheti játékosait. A lilák kétszer is megszerezték a vezetést, és a vendégek ugyan ezt követően elhúztak, a végén az Újpest sikeresen kozmetikázta az eredményt, és végül csak háromgólos vereséget szenvedett.

A Dab.Docler hazai pályán fokozatosan őrölte fel a Fenestela Brasov erejét, és végül kiütéses, 8–1-es győzelmet aratott.

MOL LIGA 
DAB.DOBLER–FENESTELA 68 BRASSÓ 8–1 (1–0, 3–1, 4–0)
Dunaújváros, 500 néző. V: Haszonits, Abonyi, Wolf
DAB: Becze – Pozsgai 1, HEGYI I Á. (1), Metcalfe (1), MACSWEYN 1 (1), Magosi (1) – M. Varga 1 (1), MARTINKA 1 (1), PAVUK 2, VIRÁG T. 1, Azari (1) – Kiss D., Tőkési, Papp V. (1), Szilassy, Galanisz 1 – Lencsés, Jonkl, Papp Cs. Edző: J. P. MacCallum
BRASSÓ: Polc – Kaljuste, Filip, Antal Zs., Pál Z., Szőcs Sz. – Adorján, Solti, Kiricsenko 1, Zsók L. (1), Nyerges – Nagy Cs., Laczkó A., Kertész, Lőrincz, Bálint Zs. – Laczkó D., Szőgyőr, Sikó, Fülöp (kapus). Edző: Antal Előd
Kiállítások: 14, ill. 12 perc
MESTERMÉRLEG
J. P. MacCallum: – Mind a három harmadban jó teljesítményt nyújtott a csapat. Mindenki energikusan játszott, a csapatom hozta azt a mentális pluszt, amit eddig hiányoltam tőle.
Antal Előd: – Csapatomon nagyon látszott a fáradtság, kiütközött a sok utazás és hogy két bajnokságban játszunk egyszerre. A DAB erőben és korcsolyázásban is felülmúlt minket, az első harmad végétől megkérdőjelezhetetlen volt a győzelme.
 
ÚJPEST–HSC CSÍKSZEREDA 5–8 (2–2, 1–4, 2–2)
Megyeri út, 150 néző. V: Mayer, Berger, Berkesi
ÚJPEST: Szőke – Zalavári, Vígh, Rosztocsil, Szajbert P. (2), Roczanov 1 – Rencz, Garbacz, Rusznyák (1), Davis 1, Vörös 1 – Tolnai (1), Sommer (1), NÉMETH A. 2 (1), Dömötör (2), Pichler (2). Edző: Ancsin János
HSC: Kozuch – Hruby, Flinta, Mihály E. 1, Péter L., Novak (1) – Góga, Papp Sz., VIRÁG CSANÁD 1 (3), SIKORCIN  2 (1), MOLNÁR ZSOLT 1 (2) – Kósa, Nagy I., Petres (2), Bíró O. 1 (1), Moldován 1 (1) – Bíró T. 1, Kánya, Becze T. Edző: Charles  Franzén
Kiállítások: 16+10 perc fegyelmi (Szajbert P.), ill. 6 perc
MESTERMÉRLEG
Ancsin János: – Az első meccsen mutatott tizenhét kettőhöz képest ez az öt nyolc sokkal jobb eredmény. Remélem, a fiúk is látják a fejlődést, gratulálok nekik. Csak azt sajnálom, hogy a sérülések miatt a meccs végére mindössze tizenketten maradtunk.
Charles Franzén: – Néhány jó perctől eltekintve rendkívül indiszponáltan játszottunk ma. A folytatásban ennél sokkal több kell, az Újpestnek viszont gratulálok a teljesítményéhez.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik