Jégkorong, MOL-liga: sima Vasas-győzelem a Steaua ellen

Vágólapra másolva!
2010.10.17. 19:35
Címkék
A Vasas jégkorongcsapata sima, 5–2-es győzelmet aratott a Steaua Rangers ellen a MOL-ligában.

A Vasas 26 perc elteltével már 4–0-ra vezetett, a négyből ráadásul három gól egyenlő létszámnál született. Még a második harmadban két gólra felzárkózott a román együttes, de ennél közelebb már nem kerültek Kangyalékhoz. A Vasas végül a papírformának megfelelően 5–2-re győzött.

 

 JÉGKORONG MOL-LIGA
VASAS–STEAUA RANGERS 5–2 (2–0, 2–2, 1–0)
Káposztásmegyer, 500 néző. V: Halassy, Bedő, Székely
VASAS: Rajna – Nagy R., Kangyal, SZAPPANOS 1 (1), Sabol (1), Pavlic 1 – SZIRÁNYI (2), Hüffner (1), GRÖSCHL 1 (1), BERTA 2 (1), Gergely Cs. (1) – Svasznek, Sille, Somogyi (1), Popovics, Virág Csanád. Edző: Risto Kurkinen
STEAUA: Catrinoi – Flueras, Piszarenko, NICOLESCU 1, Georgescu, Timaru – Mastaleriu, Kostandi, Zabludovszkij 1, Butocsnov (1), Lupascu – Lusneac, JEMELJANENKO (2), Munteanu, Pascaru, Mihalescu – Irimia, Marcus, Stefan, Capu. Edző: Alexe Nelu
Kiállítások: 12, ill. 22 perc
MESTERMÉRLEG
Risto Kurkinen: – Négy nulláig minden rendben volt, aztán a csapat azt hitte, már zsebben a győzelem. Nem koncentráltunk eléggé, visszajött a Steaua, s azután teljesen új mérkőzés kezdődött.
Alexe Nelu: – Érződött, hogy Magyarországon azért nem nekünk fújnak a játékvezetők, de nem akarom erre fogni a vereséget. A meccs pozitívuma, hogy fiataljaink egyre inkább kezdenek beépülni a csapatba, elsősorban ezért neveztünk a MOL-ligába.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik