Jégkorong. MOL-liga: nehézkes dunaújvárosi győzelem a Volán ellen

Vágólapra másolva!
2010.10.17. 20:12
Címkék
A Dab.Docler 5–3-as győzelmet aratott hazai pályán a Sapa Fehérvár AV 19 farmcsapata ellen.

A találkozón meglepetésre már 2–0-ra is vezetett a Volán, amelynek legjobb játékosa, Hajós Roland Bécsben az EBEL-ben mutatkozott be. Magosi Bálint és Tyler Metcalfe révén még az első harmadban felzárkózott a pontatlanul játszó Dunaújváros. Horváth Dávid a második játékrész elején újra vezetést szerzett a Volánnak, de a Dab fordítani tudott és végül 5–3-ra legyőzte a Volán fiataljait.

 

 JÉGKORONG, MOL-LIGA
DAB.DOCLER–SAPA FEHÉRVÁR AV19 FARM 5–3 (2–2, 1–1, 2–0)
Dunaújváros, 600 néző. V: Kincses, Abonyi, Wolf
DAB: BECZE Z. –  POZSGAI, Hegyi I Á., METCALFE 2, MacSweyn 1 (3), MAGOSI 1 (1) – Kiss D., M. Varga 1 (1), Azari, Galanisz, Kiss Á. – Tőkési, Martinka, Szilassy, Papp V., Pavuk  – Selmeci, Jonkl, Virág T., Kis A. Edző: J. P. MacCallum
FEHÉRVÁR:  BÁLIZS – Ondrejcik, Reiter A. (1), KISS D. 1, Kovács V. L., Farkas  – Balogh B., Dósa, Németh Á. P. (1), Horváth D. 1, Szabó A. – Varga A., Árkovics B., MERETEI, REITER R. 1,  TÓTH A. (1) – Füri, Tóth G. Mb. edző: Ondrejcik Rastislav
Kiállítások: 8 perc, ill. 14 perc
MESTERMÉRLEG
J. P. MacCallum: – Undorító játékot játszott csapatom, szerencsére volt egy sorunk, amelyik megoldotta a feladatot. Mentális problémák adódtak a csapatnál, többször elaludtak a fiaim.
Ondrejcik Rastislav: – Nagyon jól játszott a csapat, gratulálok a fiúknak! Sajnos a rutintalanság és a harmadik harmadban egy kapushiba eldöntötte a mérkőzést. Külön gratulálok Reiter Attilának, aki 16 évesen jó játékkal mutatkozott be a felnőtt élvonalban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik