Jégkorong MOL-liga: a Vasas hiába vezetett, a Dab győzött

Vágólapra másolva!
2010.09.26. 20:11
A jégkorong MOL-liga alapszakaszának vasárnapi játéknapján a Dab.Docler a Vasas vendégeként győzött három góllal.

A mérkőzés 30. percében a házigazdák szereztek vezetést és tartották minimális előnyüket a 38. percig, de a második harmadszünetre már a vendégeknél volt a vezetés. A záró felvonásban a dunaújvárosiak tovább tudták növelni előnyüket.

A Vasas negyedszer kapott ki, a Dab ötödször győzött a szezonban.

MOL-LIGA, ALAPSZAKASZ 
VASAS HC–DAB.DOCLER 14 (00, 12, 02)
Káposztásmegyer, 400 néző. V: Sós Z., Nagy A., Soós D.
VASAS: RAJNA – Nagy R., Kangyal, Somogyi, Berta, PAVLIS – Svasznek, SZIRÁNYI (1), Sabol 1, Wéber (1), Maszlov – Szajbert K., Sille, Fodor Cs., Virág Cs., Popovics. Edző: Risto Kurkinen
DAB: SEVELA – HEGYI I Á. 1 (1), POZSGAI (2), Pavuk, MacSweyn (1), MAGOSI 1 – Varga (1), Lencsés, Mestyán, PAPP V. (1), KISS Á. 1 – Martinka, Kiss D., Virág T. 1, Jonkl, Szilassy (1) – Tőkési. Edző: J. P. MacCallum
Kiállítások: 20, ill. 22 perc
MESTERMÉRLEG
Risto Kurkinen: – Az első két harmad teljesen rendben volt, majd utána döntőnek bizonyult, amikor öt a három ellen nem tudtunk betalálni. A harmadik bekapott gól után szétesett a csapat és eldőlt a meccs.
J. P. MacCallum: – Teljesen elégedett vagyok a mai teljesítménnyel, jó volt a csapat összjátéka, nagy előrelépés volt ez az előző találkozókhoz képest. Kissé fájó, hogy mindkét oldalon túl sok kiállítást fújtak.
 
KORÁBBAN
Fenestela 68 Brasov–Miskolci JJSE 3–1
HSC Csíkszereda–Sapa Fehérvár AV19 10–0
KÉSŐBB
FTC-Orangeways–Steaua Rangers 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik