Jégkorong, Mol Liga: a Csíkszereda 6-2-re legyőzte az Újpestet

Vágólapra másolva!
2010.01.16. 15:01
Címkék
A Mol Liga szombati játéknapján az SC Csíkszereda hazai pályán 6–2-re legyőzte az Újpestet, és a sikerével feljött a második helyre, éppen a lila-fehéreket megelőzve.

A két együttes vasárnap 16.30 órakor ismét összecsap Csíkszeredában.

MOL LIGA, ALAPSZAKASZ 
SC CSÍKSZEREDA-ÚJPEST 6–2 (2–1, 3–1, 1–0)
Csíkszereda, 750  néző. V: Lascar, Trandafir (mindh疵om rom疣)
SC:  Kozuch – Papp Sz. (1), Antal I. (1), SZŐCS (4), HOZÓ 2 (1), NIINIKOSKI 1 – Sprencz, Kósa, Zsók, Mihály E., Péter R. 1 – HRUBY (1), Bluks, Molnár Zs. (1), Virág Csan. 1, Moldován – JÁNOS 1, Bíró T., Bíró O., Basilidesz, Kánya. Edző: Ulf Weinstock
ÚJPEST:  Sájevics – Hüffner, Hetler, Borbás 1, KISS G. (1), Németh P. – Kadlubiak, Petran, SIKORCIN, Dubek, Nagy I. – Zalavári, Bontovics, Roczanov, JANKOVICS 1. Edző: Pék György
Kiállítások: 16 perc, illetve 30 perc + 10 perc fegyelmi (Borbás)
MESTERMÉRLEG
Ulf Weinstock:  Jó mérkőzést volt számunkra, az egész találkozót végig négy sorral játszottuk le. Az eredmény elfogadható, habár a tartalékosan kiálló ellenfélnek akár többet is lőhettünk volna, de nem akarok elégedetlen lenni a 6–2-vel sem.
Pék György:  A rengeteg sérülés miatt eléggé megtizedelve érkeztünk Csíkszeredába, ma 14 mezőnyjátékos lépett csak jégre. Az ellenfél jobban játszott, megérdemelten győzött, ám ez nem azt jelenti, hogy ha kicsit koncentrálnak a fiúk, nem lehetett volna szorosabb az eredmény.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik