Jégkorong, Mol Liga: 14 percig tartott a Csíkszereda-Újpest meccs

Vágólapra másolva!
2010.12.22. 18:57
Címkék
A Csíkszereda jégkorongcsapata harmadszor is legyőzte az Újpestet, így bejutott a legjobb négy közé a Mol Ligában.

A hazaiak 8–0-ra vezettek a 14. percben, amikor a találkozó véget ért, mivel az újpestiek sérülések miatt kilencen maradtak, így pedig a játékvezetőknek a szabályok szerint félbe kellett szakítaniuk a mérkőzést. A hazaiak 8–0-ra vezettek a 14. percben, amikor a találkozó véget ért, mivel az újpestiek sérülések miatt kilencen maradtak, így pedig a játékvezetőknek a szabályok szerint félbe kellett szakítaniuk a mérkőzést.

 JÉGKORONG, MOL LIGA
NEGYEDDÖNTŐ, 3. MÉRKŐZÉS
HSC Csíkszereda (romániai)–Újpest 8–0 – az első harmad 14. percében félbeszakadt
Csíkszereda, 150 néző. Vezette: Csomortáni – Rédai, Keresztes.
HSC Csíkszereda: Kozuch – Góga 1 (1), Hruby (2), Sikorcin 1 (1), Hurtaj 2 (1), Becze (1) –Papp (1), Kósa, Novak 2 (1), Virág 1, Molnár Zsolt – Moldován 1, Péter (1), Mihály (1) – Kánya, Bíró O., Molnár Zsombor, Bíró T. Edző: Charles Franzén.
Újpesti TE: Szőke – Vígh, Zalavári, Németh P., Davis, Roczanov – Tolnai, Kukucska, Rusznyák, Németh A., Rosztocsil – Garbacz, Fekecs, Dömötör, Fraska. Edző: Ancsin János.
Büntetőpercek: 0 perc, illetve 6 perc.
Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc végeredménye: 3–0, a Csíkszereda javára.
MESTERMÉRLEG
Charles Franzén: –Tartalékosan, két hátvédpárral és négy csatársorral álltunk ki az Újpest ellen, ám a vendégek a 14. percben, a nyolcadik gólunkat követően leszálltak a jégről. Számunkra szünet következik, karácsony után pedig megkezdjük a felkészülést az elődöntőre.
Ancsin János: – Nagyon fáradt volt a csapatom már a meccs előtt, ennek számlájára íratom azt, hogy három hokisunk megsérült, egynek pedig eltörött a korcsolya pengéje. Gyakorlatilag két sorunk maradt, ez sem volt teljes, hiszen még ketten apróbb sérülésekkel léptek már az elmúlt napokban pályára. Nyolc hokissal és két kapussal egyszerűen képtelenek voltunk játszani, ezért leszálltunk a 14. percben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik